2777
2789
عنوان

بیایین ببینم من باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 59 پست
ن دیگه بیبی چک مثبت اش مطمعنه  اگه منفی بشه ممکنه خطا داشته باشه خدا بخاد سال این موقع تو بغل ...

ان شاالله عزیزم خدا به همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ و قسمت کنه

❤ انتظار ❤ زیباترین نقاشی دنیاست وقتی حاصل تصویرش تو 👶 باشی 💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر با اجازه شما. دوستان من یک بچه هشت ماهه دارم و به هیچ وجه بچه دوم نمیخوام. الان ۱۲ روزه تا ...

اره منفیه دیگه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

مبارکه عزیزم میشه از علائمت بگی

والا فقط درد شدید زیر شکم و ناحیه لگن داشتم با یه ذره حالت تهوع

منم خیلی شدید دلم درد میگیره

چه خوب ایشالا سال بعد عکس نینیامونو میذاریم من قبل بارداری دوس داشتم پسر باشه ولی الان هی میگم خدایا هرچی میشه سالم باشه

نه دکتر گفت زوده حالا فردا دوباره باید ازمایشممو تکرار کنم . شما چند روز تاخیر عددت این بود؟ سونو قل ...

من نا منظمم از تابستون تاحالا پریود نشدم 

ولی یک ابان رفتم سونو گفت تخمک داری منم اقدام کردم و همون تخمکه گرفته

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها اگه درد زیر دلتون خیلی شدیده خطرناکه ها 

حتما برین دکتر

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

اره از من شدیده ولی یهو میگیره بعد خوب میشه. دلیلش چیه؟

اگه شدید و مداوم باشه خدای نکرده امکان خارج رحمی داره