2777
2789

من پایم ولی مشهد نیستم 😄

این بسته های معیشتی میدونین منو یاد چی میندازه؟ بچه که بودم از مامانم پول میگرفتم واسش کادو میخریدم😕😐😐همراه اولم تو شبکه سه در حالی داره تبلیغ اینترنتشو میکنه که اینترنت قطع هست!به جنگل خوش آمدید!💩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشهدم اما پایه نیستم😑😑اون برای پا دردم.. وگرنه ی زمانی اینقدر پایه بودم ازم میز تولید میشد😐😐

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
من مشهدم اما پایه نیستم😑😑اون برای پا دردم.. وگرنه ی زمانی اینقدر پایه بودم ازم میز تولید میشد😐😐

لوس .بیرون کافی شاپ.و ... که ربطی ب پا درد نداره.بلاخره ادم نیاز داره با دوستای همجنسش وقت بذاره😃😬

من مشهدم عزیزم فعلا اینقد مریض شدم همش تو دکتر و دوام 😣متحانامم داره شروع میشه اما خوشحال میشم باهات اشنا بشم دوستم😊

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
من مشهدم عزیزم فعلا اینقد مریض شدم همش تو دکتر و دوام 😣متحانامم داره شروع میشه اما خوشحال میشم باها ...

مرسی عزیزم منم امتحان دارم دی .ولی بلاخره وقت پیدا میشه .البته من لیسانس هنر دارم دارم دوباره تجربی میخونم

چرا چشاتو اینجوری میکنی

موخوام جذب کنم 😂

این بسته های معیشتی میدونین منو یاد چی میندازه؟ بچه که بودم از مامانم پول میگرفتم واسش کادو میخریدم😕😐😐همراه اولم تو شبکه سه در حالی داره تبلیغ اینترنتشو میکنه که اینترنت قطع هست!به جنگل خوش آمدید!💩
لوس .بیرون کافی شاپ.و ... که ربطی ب پا درد نداره.بلاخره ادم نیاز داره با دوستای همجنسش وقت بذاره😃😬

😂 😂... خب چ کنم.. درخواست دوستی بده تا ببینم قسمت چی میشه😑😑😑

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

لنتیا منم ببرین 😒

کجا ببریم

هرجا میرین 😂

مرسی عزیزم منم امتحان دارم دی .ولی بلاخره وقت پیدا میشه .البته من لیسانس هنر دارم دارم دوباره تجربی ...

💪👍افرین به این پشتکار 

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍