2777
2789
عنوان

خانومای با سلیقه بیایید

253 بازدید | 16 پست

خانوما من تصمیم دارم مبل بخرم اما واقعا هنگ هستم نمیدونم چی بخرم 

چطور ست کنم با پرده و فرشم 

این بگم ک الان چستر خیلی دیگه همه میخرن میترسم بخرم دلم بزنه 

رنگ پرده من ترکیب زرشکی و کرمی 

فرش هم روشن و ریز ماهی 

مبل چ رنگی بگیرم؟

هنوز دیر نیست هنوز صبر من ب قامت بلند آرزوست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ و مدلش انتخاب و سلیقه خودته

ولی خواهشا اگه خونت کوچیکع مبل جمع و جور بخر مبل من بزرگ و سنگینه سرویسم کرده 😣😣😞😒😪

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
رنگ و مدلش انتخاب و سلیقه خودته ولی خواهشا اگه خونت کوچیکع مبل جمع و جور بخر مبل من بزرگ و سنگینه س ...

خونه ک مستاجر هستم اما حالم نقلی هست 

کاناپه چستر کرم مبل های تکی رو کلاسیک زرشکی بگیر  کلا الآن دیگه سرویس مبلمان مد نیست ترکیب کن   ناهار خوریتم متفاوت بگیر در مورد اینکه دلتو بزنه چستر نظر خودته ولی من اگه الان دوباره میخواستم مبل بخرم حتما این کارو میکردم

کاناپه چستر کرم مبل های تکی رو کلاسیک زرشکی بگیر  کلا الآن دیگه سرویس مبلمان مد نیست ترکیب کن & ...

عزیزم یعنی چستر میخریدی؟

مدل یو چطوریه گلم

مبل یو رو هم میشه تکی چید هم میشه ال چید هم میشه یو مثل این عکس چید

اگه راحتی میخوای بخری این گزینه مناسبیه

مدل های آمریکایی و انگلیسی هم خوبن از مد نمیرن

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
مبل یو رو هم میشه تکی چید هم میشه ال چید هم میشه یو مثل این عکس چید اگه راحتی میخوای بخری این گزینه ...

ممنونم عزیزم از راهنمایت ♥️

عزیزم یعنی چستر میخریدی؟

حتما میخریدم درست میگی خیلی وقته هست ممکنه یکم زیاد شده باشه مدلهای تغییر یافته اش هم هست یعنی عین اون چستر معمول نیستن یکم فرق دارن میتونی از اونا انتخاب کنی