2777
2789
عنوان

تکان خوردن جنین

289 بازدید | 32 پست

دوستان من هفته ۲۴ هستم و بچم دقیقا نزدیک خط بیکینی خیللللی تکون میخوره اصلا هم‌نمیفهمم سرشه پاشه دستشه ولی به حدیه که پاهامم خوبخود تکون میخوره و خیلی دردم میگیره .کسی این تجربه را داشته؟ ربطی به جنسیت داره؟ 

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بانو.نینی من رو سونو گفت دخمله اما ویارام و شکل و فرم شکمم کپی دوران بارداری پسرمه حالا دو به ش ...

نه عزیزم خیالت راحت همونی که سونو گفته درسته

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
سلام بانو.نینی من رو سونو گفت دخمله اما ویارام و شکل و فرم شکمم کپی دوران بارداری پسرمه حالا دو به ش ...

من همه بهم میگند بچت پسره از لحاظ ظاهر هیچ تغییری نکردم از پشت سر کسی نمیفهمه باردارم ولی سونو گفت احتمالا دختره 

ما الان ی گروه دادیم همه اونایی ک‌پسر دارن اینطورن .چند هفته رفتی سونو .در کل میگن دختر تو پهلوهاس

خدا از قلبت بشنوه اگه این باشه شوهرم خیلی خوشحال میشه چون یه دختر داریم و اقدام کردیم برای پسر حتی با رژیم وقتی سونو گفت احتمالا دختره شک شدیم