2777
2789
عنوان

تجربه درمان عفونت زنان

253 بازدید | 6 پست

چندروز یه بار تاپیک میبینم گفتم تجربه خودم رو بگم شاید کسی به دردش خورد

یک سال همه راه های پزشکی و سنتی رو رفتم خوب نشدم 

آخرش مامان بزرگم یه روش که خودش انجام میده یه عمره رو بهم گفت انجام دادم خوب شدم و کلا عادت شده برام و دیگه عفونت نگرفتم

پارچه نخی خالص (مثل چلوار) خریدم سفید ،مربع های بیست در بیست برش زدم ده تا دونه دارم

مثل پد بهداشتی هردفعه یکیش رو تا میزنم میزارم توی لباس زیرم . هر بار میرم دستشویی بر میدارم بعد طهارت، با پشتش یا وسطش که تمییزه خودم رو خشک میکنم و یه دونه پارچه جدید میزارم دوباره  

قبلیه هم همون موقع میشورم میندازم افتاب یا الان که شوفاژ دارم رو اون. 

کلا خلاص شدم

چندتا مزیت داره

پارچه نخی تمام رطوبت رو به خودش میگیره

چون سفیده ترشحات رو میشه رنگشون رو همیشه چک کرد

نیاز نیست خود شرت رو هربار تعویض کرد فقط موقع استحمام

شرتها هم قسمت پدشون تمییز و سالم میمونه و زرد نمیشه که سریع کهنه بشه

امیدوارم مفید باشه براتون و جواب داد دعام کنید

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی خوبه ولی حوصله میخاد بابا

ارزش داره

راحت تر از شیاف واژیناله😆 

واقعا بعضی عفونتها خیلی خرن تا وقتی دارو میخوری خوبه تا قطع میشه دوباره خارش و التهاب ها برمیگرده

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.
عزیزم اما خود اون پارچه غیر بهداشتی بعد از هربار دستشویی خودت رو با دستمال کاغذی خشک کن عفونت نمی‌گی ...

دستمال کاغذی خودش عفونت رو تشدید میکنه اوناییکه درگیرشن میدونن

اون پارچه ها هم با حرارت خشک میشن اوکیه بعد چند وقت اگه رنگشون تغییر کرد باز جدید درست میکنن 

فکر کنم خودم سری چهارمه یه سری پارچه هام از ابتدای سال دیگه عفونت و خارش نداشتم