2821
2789

برای من قطعه هنوز

مودم ایرانسلم هست

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بعد راهپیمایی

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😕😒برای ماهیچی وصل نشده 

از ته دل ابراز رضایت نکردیم تو راهپیمایی

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕
راهپیمایی که امروز بود

حتمن  نیتتشون مشکل داشته قبول نشده

😕😒برای ماهیچی وصل نشده  از ته دل ابراز رضایت نکردیم تو راهپیمایی

كجاييد؟براماهم هيجي وصل نيست حتي واي فا

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
كجاييد؟براماهم هيجي وصل نيست حتي واي فا

برای ماهم

تبریز

برای ماهم تبریز

چه گيري افتاديما 

همه جا واب فا وصل شده 

من كه ميگم مارو يادشون رفته 

تلريزم خيلي خرابكاري كردن؟

چه گيري افتاديما  همه جا واب فا وصل شده  من كه ميگم مارو يادشون رفته  تلريزم خيلي ...

نه بابا خرابکاری چیه 

یه عده از اسراعیل امدن گفتن ما ناراضیم

همه چی ارزونیه 

اره شلوغ شد دو روز بعد امدن بیرون گفتن اقا ما نبودیم ما راضیم

نه بابا خرابکاری چیه  یه عده از اسراعیل امدن گفتن ما ناراضیم همه چی ارزونیه  ...

داستان تكراري😏

اينجاهم همون شد 

الان نه بانك داريم 

نه نت 

نه بسته معيشتي 

فقط لنزين سه تومني داريم 

علي بركته الله

2823
2791
2779
2792