2777
2789

من بک بار دکتر غدد بهم داد

حدود 8 سال پیش

تمام چربی های غذا را دفع می کنه

ببخشید یک جورایی بی اختیاری دفع هم برام آورد

عذر میخوام ببخشید ببخشید با دفع گاز هم چربی دفع میشد

خیلی شرمنده که اینجوری توضیح دادم🙈🙈🙈🙈

اون موقع بسته ای بالای 50 هزارتومان بود

الان دیگه نمی دونم چقدر هست

من که سریع قطع کردن

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو من فقط یک دوره جواب داد کاملا بی اختیاری نشستی تو جمع کلی ببخشید چربی بدبو دفع میکنی دوره های بعد جواب نداد و دکتر آز هم تو برنامش گفت باعث کبد چرب میشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

عزیزم من خوردم. این قرص ها لاغر نمیکنن فقط چربی اون وعده غذایی که خوردی که تا حدودی از مدفوع دفع میکنه نه چربی ذخیره بدن رو به درد نمیخوره

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

من 14 کیلو باهاش کم کردم اما خب از خونه نباید بیرون بری و پوشکم باید بزاری نوار فایده نداره وگرنه تمام لباسات و مبل و فرش رو باید ریخت دور😷😷😷

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

ونوستاد چربی سوزه و فوق العادههههه برای کبد مضره

به حدیکه میگن اگه ۳ ماه مصرف کردین بعدش حتما ازمایش بدین

دکتر رژیم به شوهرم داده بود و گفته اگه رفتی مهمونی و زیاد خوردی یدونه بخور

ولی خیلی عارضه داره

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

طریقه مصرفش چطوریه؟!من دیروز تازه خریدم امروز ظهر یکی خوردم شبم خوردم😓😕

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی
من بک بار دکتر غدد بهم داد حدود 8 سال پیش تمام چربی های غذا را دفع می کنه ببخشید یک جورایی بی اخت ...

من دیروز خریدم ۳۲ تومن.هروقت غذای چربی خوردیم باید یدونه بخوریم یا روزی سه تا؟؟؟

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی
من 14 کیلو باهاش کم کردم اما خب از خونه نباید بیرون بری و پوشکم باید بزاری نوار فایده نداره وگرنه تم ...

چه ترسناک😨

والا من دوستم داره میخوره یکی دو هفتست ۴ کیلو‌کم کرده روزی سه تا میخوره منم خیلی راغب شدم که بگیرم&n ...

تو بروشورش نوشته روزی سه تا ولی یه جا دیگه نوشته بعداز هرغذای چرب.آخرش نفهمیدم چطوریه😑