سلام من میخواستم بدونم شرایط کارتون چجوری چقدر به مادرتون دستمزد میدید الان من شغلم جوری که ماه پیش کلا۱۳روز سرکار رفتم ۵روزش امد خونه ام ۸روزشم من بردم پیشش الان با کلی عز وجز والتماس کهذتخفیف بده میگه حداقل یه میلیون میخوام منم شرایط زندگیم جوری که نمیتونم پرستار غریبه بیارم خونم میخواستم ببینم شرایط شما چجوری؟!
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به زنداداشم برای دو سه روز در هفته یک و دویست میدم البته اون از شمال میاد تهران طفلکی اینم به زور می گیره البته به داداشمم ماهی دو تومن پول تو جیبی میدم باهم میان