2777
2789
عنوان

اینجاکسی هست شاغل باشه بچه اش پیش مادرش بذاره؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 59 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم اکثرا صبحها سرکارم دوتام فسقلی دارم و ار پرستار خوشم نمیامد و پسر بزرگم تا قبل پیش دبستان پیش مادرم بود و پسر کوچکم همچنان هست گاهی پیش مباد من کارم طولانی یشه مامانم تابم تعطیلی پسرم دنبالش میره اما تا حالا این خرفا نشده 

اما شرایط فرق داره ،

مثلا من خواهر شوهرمم شاغله و از صیح تا شب سرکاره آرایشگره مامانش حاضر نشد حتی یکساعت بچه هاشو نگه داره الان هم دیگه بزرگ شدن اما مادر شوهرم با جون و دل بچه های منو بخوام نگه میداره خیلی  مهربون و خوش قلبه اما از داماد بدش میاد و معتقده این بچه داماده 😂ربطی به دخترش نداره و به اونطرفی ها رفته 

وقتى واقعا چیزى را بخواهید راهى براى به دست آوردنش پیدا خواهید کرد اما وقتى از ته دل خواستار چیزى نباشید برایش بهانه جور مى‌کنید.
البته هیشکی به اندازه مامانت قابل اعتماد نیست برای بچت رفتارش خوبه با بچت؟

اره خدایی اینش خوبه اگه ازم طلب نمیکردم خودم همون براش طلا واینچیزا میگرفتم اما طلب میکنه دلم میسوزونه 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
منم اکثرا صبحها سرکارم دوتام فسقلی دارم و ار پرستار خوشم نمیامد و پسر بزرگم تا قبل پیش دبستان پیش ما ...

از مادرهایی مثل مادرشوهرتون واقعا بدم میاد این حرفها چیه نوه با نوه فرقی نداره تازه به نظر من نوه دختر عزیزتره

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
از مادرهایی مثل مادرشوهرتون واقعا بدم میاد این حرفها چیه نوه با نوه فرقی نداره تازه به نظر من نوه دخ ...

دیگه اون فکرش اینطوریه فکر خوبی نمیکنه

وقتى واقعا چیزى را بخواهید راهى براى به دست آوردنش پیدا خواهید کرد اما وقتى از ته دل خواستار چیزى نباشید برایش بهانه جور مى‌کنید.