2777
2789

تو ۸ سال جنگ ک همه کشور پر بود از موشک و خمپاره 

مردم نون نداشتن بخورن تو اون دوران ناامنی کلی زن حامله و بچه کوچیک داشتن زندگی میکردن

الان حداقل توپ و تانک بالا سرمون نیس

بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰
من که از خدامه باردار بشم چیکار به اوضاع دارم خودمو و شوهرمو عشقه حالا ما که تو محرومیت و خفقان م ...

اخه اون موقع اصلن مثل الان نبود تقريبن همه توي يه وضعيت بودن حالا با يكم تفاوت الان بايد خيلي خيالت راحت باشه چون تشريفاتو انتظاراتو هزينه ي خيلي چيزا اضافه شده به زندگي ها الان همه تولداشونو تو تالار ميگيرن مدرسه ها هزينه هاي بالا كلاسا گرون تورم بيداد ميكنه چيش مثله قبله

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ۸ سال جنگ ک همه کشور پر بود از موشک و خمپاره  مردم نون نداشتن بخورن تو اون دوران ناامنی کلی ...

من فكر ميكنم اون موقع اره جنگ بود ولي همه ميگن گروني نبوده اونقدر بعدم خب همون موقع هم اشتباه ميكردن همونايي كه اون موقع بچه دار شدن اكثرن الان ميگن عجب كاري كرديم بيفكري كرديم

.
اخه اون موقع اصلن مثل الان نبود تقريبن همه توي يه وضعيت بودن حالا با يكم تفاوت الان بايد خيلي خيالت ...

خب ادم قد گلیمش پاشو دراز میکنه گلم!

دلیلی نداره واسه خوش اومدن بقیه خودمو جر بدم

بیشتر مشکلات ما از چشم رو هم چشمیه

وگرنه مثلا وقتی من میدونم میزان مخارجم بطور متوسط چقدره و درامدم چقدره، با قرض و وام نمیرم بچه مو یه مدرسه ای بنویسم که شهریه ش سالانه چند صد میلیونه!!!

در حد شان خانوادگیش ادم خرج میکنه تا بهش فشار نیاد.

بعد هم پدر و مادر تعهدی ندارن تا ابد خرج بچه رو بدن

وقتی رفت سر زندگیش دیگه موفقیت و درامد و شغل و خوشبختیش به خودش و عرضه ش مربوطه

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
باردارم و روزی هزار بار خداروشکر میکنم بخاطر لطفی که بهم کرده روزیشم دست خداست ...الحمدلله❤به شما هم ...

خدا برات حفظش كنه عزيزم ولي اخه بنظرت مثلن ونزوئلا و يمن كه ملت دارن از گرسنگي و نا امني به فنا ميرن خدا ميخاد چطوري تغيير بده اوضاعشونو؟

.
خدا برات حفظش كنه عزيزم ولي اخه بنظرت مثلن ونزوئلا و يمن كه ملت دارن از گرسنگي و نا امني به فنا ميرن ...

من کاری به شرایط جامعه ندارم ولی یقین دارم هر کسی توکلش به خدا باشه و امیدش به خدا بی جواب نمیمونه بقیه رو شاید استجابت نکته ولی اونی که بهش توکل میکنه رو حواسش بهش هست من به این رسیدم

خب ادم قد گلیمش پاشو دراز میکنه گلم! دلیلی نداره واسه خوش اومدن بقیه خودمو جر بدم بیشتر مشکلات ما ...

فكر كن شما با اين گروني نتوني خونه بخري بايد اجاره كني اجاره ها هم كه حدو مرضو منطق توش نيست حتي مغازه دار هم باشي و تو بازار وقتي به اندازه ي كافي درنميارين و مخارج وحشتناكه و مملكتم روز به روز بدتر ميشه بايد چكار كرد؟الان خيليا اينطورين سنشونم داره بالا ميره چاره اي جز بچه دار نشدن نيست ديگه😞

.
فكر كن شما با اين گروني نتوني خونه بخري بايد اجاره كني اجاره ها هم كه حدو مرضو منطق توش نيست حتي مغا ...

من که معتقدم بچه روزیشو با خودش میاره

مام زندگیمون قبلش خییییلی معمولی بود

ولی بعد از بارداریم یهو از این رو به اون رو شد

خیلی پا قدم دخترم پربرکت بود برامون

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
باز خدا رو شكر كه خيالت راحته 

نه همچین راحتم نیست .

نمیدونم که با  گرونی اینده  چی میشه ؟

من بیشتر فکر میکنم .از یه طرف بیشتر لز یکساله باردار نمیشم .از یه طرف احساس بد افسردگی دارم :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(