2777
2789
عنوان

مامانا باردارا بیاید یه لحظه😢

156 بازدید | 10 پست

من ۳۶ هفته و چهار روزم . از دیروز حرکات بچم مث قبل قوی نیست نث وول خوردن و نبضه. دیگه لگد نمیزنه هرچی به چپ دراز میکشم و ضربه اروم میزنم به شکمم لگد نمیزنه فوقش خیلی ضعیف وول بخوره.عادیه؟

نگران نباش جاش تنگ شده کمتر تکون می خوره 

ولی باز هم بری یه سونو یا نوار قلب بگیری خیالت راحتتر میشه 

دختر من هم اینجوری بود که مشخص شد بند ناف پیچیده دور گردنش و کم تحریکیش بخاطر همون بود 

هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاش تنگ شده لابد 

اگه احساس میکنی خیلی حرکاتش کمه برو بیمارستان برات ان اس اتی بگیرن کاری نداره خیالتم راحت میشه 

من دوبار رفتم گرفتم بار اخر هفته ۳۷ بودم ک گفت برو زایمان کن حرکاتش کمه دو روز بعدش سز شدم 

ترسی نداره

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
دوستان منم يه مشكلي دارم  بچه ام بريچه گاهن يه ضربه هايي پشت سر هم وارد واژنم ميشه وحشتناك درد ...

درد انقباض مثل فشاری هست که وارد میشه و ممتد هست 

حتما با دکترت صحبت کن 

هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷
درد انقباض مثل فشاری هست که وارد میشه و ممتد هست  حتما با دکترت صحبت کن

ممتد نيست ولي پشت سر هم مياد مثلا پنج تا بعد نمياد بازم يكم بعد ولي هميشه نيست به دكترم پيام دادم گفت اگه شديده بيا بيمارستان