2777
2789
عنوان

عشق اول

1101 بازدید | 104 پست

بچه ها کدومتون وقتی 18.۱۹ ساله بودین و به شدددت عاشق شدین (حالا یکم بیشتر یا کمتر) و الان ک چند سال از اون زمانا گذشته فراموشش کردین؟ دارم از دوست داشتن واقعی حرف میزنماا.. از اینا ک اولیین عشقته ک حس میکنی بعد از اون دیگه کسی ب دلت نمیشینه.

اصن فراموش میشه؟؟☹

یکم دلداریم بدین☹

دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

فراموش نکردم

۳سال در ارتباط بودیم

۲سال گذشته 

ولی فهمیدم هیچ مردی  لیاقت نداره

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

چیزی به عنوان عشق اول وجود نداره که اگر اون عشق واقعی باشه دومی درکار نیست 😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

من شش سالگی عاشق شدم جوری که وقتی جا خونشون عوض شد کلی گریه کردم حالا که بزرگ شده خدارو شکر که بهش نرسیدم کلن آدم مزخرفی شده

زندگی یک فرصت کوتاهه بی خیال باش هرچه دوست داری انجام بده این زندگی خوابی بیش نیست رویای شیرین و کابوس ترسناک دارد که هردو واهی و گذراس و بزودی بیدار خواهیم شد.

فراموش نميشه اما كمرنگ ميشه.

من بعد ٧سال جداشدم.الان يسال ميگذره اما هنوزم حسرتش كنج دلمه.

اما عادت ميكني به مرور.وقتي يه ادم بهتر مياد تو زندگيت تازه ميگي خداروشكر كه رفت.

من با همه علاقه اي كه هموزم بهش دارم اما ديگه نميخوام برگرده نميخوام حتي ببينمش يبار ديگه