2777
2789

از چه لحاظ

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دوقلو زیاد داریم، حتی سه قلو های عموم دو سالشونه 😁

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

مثل همه مراقب باش

توکل کن بخدا خودش برات حفظشون میکنه ایشاله عزیزم نگران نباش 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

ایشالا بسلامتی به دنیا میان

آخی خداحفظشون کنه البته واسه من یه قلو اش ۷۵درصد هماتوم داره ،نگرانم خوب میشه ،شیاف داد دکتر و استر ...

مبارک باشه،ان شاء الله جفتشون سالم باشن.

طبیعی باردار شدی؟ یا به کمک دارو ؟

🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨
نه خواهرم دوقلو بار دار شد کیف میکرد الانم خداروشکر بچه هاش یدنیا اومدن و بزرگ شدن خداروشکر

سلام عزیزم.خواهرت بتاش چند بود؟چه روزی از موعدش؟

من بتام 930روز موعدم

یعنی دوقلو میشن😐

چی میگی تو😤😤😤😤