2777
2789
عنوان

بیخوابی

90 بازدید | 5 پست

سلام، من همیشه اختلال خواب داشتم، کلی باید وول میخوردم تا خوابم ببره، جای خوابم عوض میشد خوابم نمیبرد، توی طول روز نمیتونستم بخوابم و... الان دو ماهه بچم به دنیا اومده این مشکل برام ده برابر شده، بچم هر دو ساعت بیدار میشه واسه شیر  بعدش من خوابم نمیبره، توی روز هم خوابم نمیبره با اینکه دارم از خواب میمیرم، دوماهه تو کل شبانه روز ۳ ساعت میخوابم، هیچکی این مشکل منو درک نمیکنه، حالم خیلی خیلیی بده، چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری دووم اوردین؟ من تمام بدنم بی حسه، سرگیجه و تهوع، هیچ امیدی به زندگی ندارم

منم حالم خیلی بد بود اینقدر که هر لحظه فکر میکردم الانه که از حال برم بیفتم یه گوشه خیلی حالم‌بد بود