2777
2789
نرگسسسسسسسِ تنبل شناختیم ؟

خو نمیتونم خو 

بخدا من متنفرم نمیتونم خو 

مثله خر بیرون خونه کار میکنم توی خونه دگه چرا😓

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاطره بگو خواهرم خاطره 

جاهایی ک دوس نداری مجبوری بری.کسایی ک خوشتم نمیاد مجبوری تحمل کنی.حسادتای یه پیرزنو باید تا اخر عمر تحمل کنی(مادرشوهر).پرتوقعی همه رو باید تحمل کنی.

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
من جفتشونو دوس دارم مخصوصا تمیز کردن خونه. البته بعدش کیف میکنم وقتی میبینم خونه م برق میزنه 

خوش بحالت من تنها بدی زندگی متاهلی همینه ب نظرم 

اووووووف

همیشه باید مرتب و تمیز باشی  به خودت کلی باید برسی  دیگه خونه مامان بایات نیست بیژامه بپ ...

ای خدااااا پروفایلت 😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍🤤🤤🤤🤤

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
ادم تنها زندگی کنه هم همین چیزارو داره دیگه یه چیز بگو عین میخ بشینم سر جام🤪

ن والا تنهایی اینجور نیس آدم نمیخوره رفت آمد هم نمیکنه مجردی تازه بکنه هم زشت نیس 

ولی متاهلی 

اووووووف خیلی سخته 

اخه این شد خاطره ی بد؟  نافتو چسب بزن😂

کرممممم داره 😠 یبار جیش کنم فک کنم دیگه نکنه 😂😂😂

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...