2777
2789
عنوان

لطفا لطفا با نفسهای حقتون برای ...

230 بازدید | 19 پست

اول همه بچه های مریض تو بیمارستان بعد برای من ک همه زندگیمو مریضی گرفته و ول نمیکنه دعا کنین خاهرای گلم واقعاا ناامید شدم😢😢😢😢😔😔😔😔😔😔😔😔

خدایا تو این اوضاع بی پولی و اعصابای خورد و مشکلات چراا مریضیهامون بدتر و بدتر میشه معده درد منو کشت همش اندوسکوپی و داروهای قوی اخرشم همش درد و درد و درد........

الهم صل علی محمد و ال محمد😔

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا سلامتی به شما و همه بیماران عطا کنه 

الهی آمین🙏🏻

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

تو همین پست از همه اونایی ک صلوات فرستادن خیلی ممنونم ک قلبمو اروم کردن خیلی برام ارزش داشت خدا جوابشو ۱۰۰ برابر بهتون برگردونه😘😘😘😘😘😘😘😘😘

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

کدوم دکترمیری کجایی؟ایشالا خوب شییییی

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

عزیزم ان شالله که هر چه زودتر شما و تمامی کسایی که بیمار هستن لباس عافیت بپوشن 

منم یک بیماری دارم که هفت ساله هیچ پزشکی نمیتونه تشخیص بده و هی پزشکامو عوض میکنم شما حداقل میدونی مشکلت معدس و برای درمانت تلاش میکنی

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
عزیزم ان شالله که هر چه زودتر شما و تمامی کسایی که بیمار هستن لباس عافیت بپوشن  منم یک بیماری ...

اون مدلشم دارم😥😭😢😔

@sayeh6859  دوستان امضا و تاپیک این کاربر عزیز رو بخونید و ب شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو توسل کنید. التماس دعا

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

ایشالا بحق فاطمه زهرا سلامتی وتندرستی بهت عطا کنه

اللهم صلعلی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

۲۰ساله معده دردو دارم اخرین بار بحاطر دعوای بدی ک مادرشوهم انداخت معده درد خیلی وحشتناگی شدم و دیگه خوب نشدم😔😭فک کنم همونی ک اون میخاس شد...شما عبرت بگیرین خاهرای گلم خودتونو بخاطر ادمهای از خدا بیخبر دشمن شاد نکنین