2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امپول برا جلوگ یری از زایمان زودرس

اها....خوب شوهرتو بفرست بره شهرهای اطراف بلکه تونست پیدا کنه

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
چرا دکترت تجویز کرده عزیزم ؟ اگه تهرانی داروخانه میکائیل خیابون پیروزی . داروخانه بیمارستان بقیه الل ...

تهران نیستم ،مطمئنی داره که کسیو بفرستم ؟؟فقط یکم حالتای پریودی دارم گفت بزنی خیلی خوبه

چرا دکترت تجویز کرده عزیزم ؟ اگه تهرانی داروخانه میکائیل خیابون پیروزی . داروخانه بیمارستان بقیه الل ...

شما دلدرد پریودی نداشتین اصلا ؟،نمیدونم طبیعیه یا نه ،پلی خیلی نگرانم کرده ،هفته پیشم دهانه رحممو چک کردم که باز نبود خداروشکر

تهران نیستم ،مطمئنی داره که کسیو بفرستم ؟؟فقط یکم حالتای پریودی دارم گفت بزنی خیلی خوبه

من از بقیه الله دو سه هفته پیش ایرانیش رو گرفتم . حالتای پریودی که خیلی پیش میاد امپول پرولوتون نیاز نداره حتمن 

شما دلدرد پریودی نداشتین اصلا ؟،نمیدونم طبیعیه یا نه ،پلی خیلی نگرانم کرده ،هفته پیشم دهانه رحممو چک ...

چرا زیاد داشتم . ولی امپول رو بخاطر انقباض که داشتم بهم دادن چون مایع دور جنینیم کم شده بود انقباض داشتم امپول زدم که زایمان زودرس نداشته باشم