2777
2789

بیاد بهتره

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطره رینوسالتین بریز بینیش و یک ونیم سیسی سیتریزین بده دختر من یه شبه خوب شد خدارو شکر

پسر منم اینطوریه امروز میخرم براش ایشالا که خوب بشه بچم نمیتونه نفس بکشه

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
پسر منم اینطوریه امروز میخرم براش ایشالا که خوب بشه بچم نمیتونه نفس بکشه

انشاالله مطمین باش خوب میشه قطره رینوسالتین عالیه من هروقت دخترم درست نفس نکشه میریزم راحت نفس میکشه تو خواب.سیتریزین هم شب قبل خواب بده یک و نیم سیسی

برام سواله چرا دکتر نمیبریش؟ 

دختر من نزدیک یکماهه ابریزشش قطع نشده جرات نمیکنم اینجا از کسی بپرسم 

انروزم دکتر گفت حساسیته و از خودت به ارث برده یاید باهاش کنار بیای

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
انشاالله مطمین باش خوب میشه قطره رینوسالتین عالیه من هروقت دخترم درست نفس نکشه میریزم راحت نفس میکشه ...

مرسی گلم 😘

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
انشاالله مطمین باش خوب میشه قطره رینوسالتین عالیه من هروقت دخترم درست نفس نکشه میریزم راحت نفس میکشه ...

از شانس خونه ی مامانمم به مامانم گفتم گفت داریم بازشم نکردن فدای تو گلم