2777
2789

6 روز آی یو آی کردم خداکنه این بار حامله بشم

دو سال پیش دو بار کرده بودم اما حامله نشدم

شوهرم میگه تا سه نشه بازی نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم سه بار پشت هم انجام بدی نتیجه میگیری ان شاالله زودی تاپیک بزنی مامان شدی

ان شاالله بگیره.البته دو بار پشت هم دو سال پیش کردم و الان دو سال فاصله افتادی سومین بار کردم

دقیقا تا ۳ نشه بازی نشه ایشالله به سلامتی ولی روزا رونشمور ضرر 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
من میخام برم‌ داروهامو خوردم باید برم سونا وبد ای یوای درد نداشت بدش استراحت داری الان بدای یوا دارو ...

نه اصلا درد نداره چون تزریق هست .هزینه خود آی یو آی ۶۵۰ تومن ولی با ازمایش و این چیزها ۱ تومن شده

نه اصلا درد نداره چون تزریق هست .هزینه خود آی یو آی ۶۵۰ تومن ولی با ازمایش و این چیزها ۱ تومن شده

استراحت داری عزیزم ای شاله جواب بگیری اینبار منم اولین بار دارم انجام میدم خداکنه منم انتظارم تموم بشه بارداربشم توم استرس نداشته باش اصلن بهش فکر نکن میگن بی خیال باشن‌میگیرن نزدیکی هاتو داری

اآی یوآی چه روشیه؟توضیح میدید؟نت ندارم سرچ کنم وهزینش حدوداچقده؟

ای یوای شانس بارداری بالا میبره اسپرم مرد میگیرن شستشو میدن تزریق میکنه تو لوله های رحمی قبلشم دارو امپول میرن که تخمکهات فولیکل های حسابی ت وباکیفتت تولید کنه 

بعدتعیین جنسیتم میکنن که مثلاپسرداربشی؟چه روشی این امکانومیده؟

اونو نمیدونم‌ولی ای یو ای اینجوری و لی ای یو اف از زن با مصرف دلروها امپول تخمک کشی میکنن و باسپرم‌مرد توازمایشگاه لقاح میدن چندتا جنین بدش وارد رحم‌میکنن اونم‌مثل ای یوا ای هست شاید جواب منفی باشه شاید مثبت ولی شانس چندقلو زایی با ای یو اف زیاده 

اونو نمیدونم‌ولی ای یو ای اینجوری و لی ای یو اف از زن با مصرف دلروها امپول تخمک کشی میکنن و باسپرم‌م ...

آهامرسی عزیزم .آره منم شنیدم شمانی نی داری؟برای منم دعاکن شوهرم خیلی دوسداره بچه اولمون پسرباشه..حالاهرچی خدابخواد