2777
2789
عنوان

کسی اینجا موسیقی کار کرده؟؟؟

77 بازدید | 11 پست

من عاشق موسیقیم

هدفم اینه ک بعد قبولی تو دانشگاه برم سراغ علاقم ب موسیقی

من برعکس خیلیا جای اینکه از متن آهنگا هوشم بیاد بیشتر مجذوب ریام آهنگا میشم و متنش برام زیاد مهم نیست

موسیقیه بی کلام خیلی گوش میدم و میرم تو حس ک انگار پشت پیانو نشستم و با کلاویه ها بازی میکنم

این علاقم از بچگی باهامه ولی خب نتونستم عملی کنم هم اینکه تو شهرمون کلاس موسیقی فکر نمیکنم باشه و هم اینکه خانواده ی من میگن اول تو زمینه ی درسی موفق شو و رشته ی خوبی قبول شو بعد هر کاری دلت میخواد بکن

حالا میخوام اینجا بپرسم ازتون اگه خودتون موسیقی کار کردین و یا اطرافیانتون میشه بگید چ مدت طول میکشه؟؟؟

من الان 19 سالمه و ب فرض اگه 20 سالگی ثبت نام کنم کی آموزشم کامل میشه؟؟

Hayal kurmak guzeldir...hayal kur ve hayallerinin peşinden koş...elbet ki başaricaksin

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منظورت ساز زدن هست.بستگی به سازی داره که انتخاب میکنی. مثلا پیانو و ویلن سخت ترین سازها هستن، ول ...

پیانو بهم آرامش میده راستش

میدونم سخته ولی خب ب نظرم علاقه داشته باشی سهتیاش هم شیرینه برای آدم

Hayal kurmak guzeldir...hayal kur ve hayallerinin peşinden koş...elbet ki başaricaksin
چ خوب موفق باشید💕 ب نظرتون دیر نیست برای یادگیری؟ چ مدت طول میکشه ک کامل یادبگیرم؟؟؟

ممنون نه هیچ وقت دیر نیست بستگی به تلاش و تمرین داره معمولا سه سال مداوم باید کلاس برید وبعد دیگه خودتون میتونید بازم زیر نظر استاد اهنگ بزنید و پیشرفت کنید

من یک ساله پیانو میزنم، کلاس میرم، سنی نداری خیلییی کار خوبی می کنی ولی واقعیتش برای اینکه حرفه ای ب ...

فدات عزیزم موفق باشی❤💕

ممنون نه هیچ وقت دیر نیست بستگی به تلاش و تمرین داره معمولا سه سال مداوم باید کلاس برید وبعد دیگه خو ...

چ خوب

من فکر میکردم خیلی بیشتر طول میکشه آموزش

کلی خوشحال شدم😄😇

ممنون از کمکتون❤💕💞