2777
2789

سلام...دوستان همه ما دارای عادات منفی ای هستیم ک یا از انها اگاه هستیم و یا نه؛و شاید برای تغییر یک بار یا بارها تلاش کرده ایم و موفق نشده ایم؛چون تبدیل ب عادت شدند و سپس جز دایمی شخصیت ما شدند.

در صورتی ک طبق تحقیقات علمی در صورتی ک فرد بتواند فقط ۴۰ روز تغییر را درون خودش ایجاد کند ابتدا ان رفتار تبدیل ب عادت و سپس جزیی از شخصیت جدیدش میشود.

در این تاپیک هدف گرد هم اوردن افرادی است ک واقعا تمایل ب تغییر رفتارشان دارند و کمک افراد ب یکدیگر در جهت رسیدن ب آرزو هاشون.

من خودم ایده های زیادی دارم ولی دوست دارم اول ایده های شما را بشنوم و بعدش کار را شروع کنیم.

عادت زشتی که پیدا کردم اینکه موقع ظرف شستن باید با یکی حرف بزنم 😑 اگه حرف نزنم نمیتونم بشورم پس زنگ میزنم به یکی و هندزفری میزنم و شروع میکنم به ظرف شستن میخوام ترک کنم این عادت زشتو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه میگم خیلی از عادات و رفتارامون از کودکی ناخواسته تو ناخوداگاهمون ثبت شدن باید پاکسازی بشن و کار یک یا دوروز نیس تاحالا فک کردین چرا اینقد پول از ما ایرانیا فراریه چون از کودکی تو مخمون فرو کردن که پول چرک کف دسته یا علم بهتر از ثروته براهمینه که پول و ثروت تو زندگیمون جایی نداره

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

پوست لبمو میکنم😕

ورزش هم قراره شروع کنم دو دلم 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
دوستان بنظر من در درجه اول بیاید و یه دسته بندی از مواردی ک میتونیم توی ان تغییر ایجاد کنیم بدیم. م ...

واااای من الان چند هفته میشه که فکرای منفی میاد به ذهنم مثلا میترسم دخترم چیزیش بشه و یا میگم بزرگیشو میبینم و یا نه😭 وسواس فکری گرفتم چیکار کنم ترکش بدم بهش فکرنکنم؟؟؟