2777
2789
خواهرتون چه کتابایی خوندن   چه کلاسایی رفتن

موسسه اعزام ميره

كتابشون ٢١ عدد كتاب ٣٠٠ الي ٥٠٠ صفحه اي هست،كه شامل مجموعه سوالات كل دانشگاهاي تركيه هست

اتفاقا تو كلاسشون يه دختر از تهران مياد،اينجا خوابگاه گرفته ميمونه و كلاسا شركت ميكنه

ولي فعلا برا شما زوده اين فكرا

خوب رياضي و هندستو بخون با دقت بالا

انشالا حين گرفتن ديپلم اقدام ميكني

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
موسسه اعزام ميره كتابشون ٢١ عدد كتاب ٣٠٠ الي ٥٠٠ صفحه اي هست،كه شامل مجموعه سوالات كل دانشگاهاي ترك ...

وای ممنونم ازتون   مرسی خیلی کمکم کردین   انشالا خواهرتون هم قبول شه و به جاهای عالی برسه    واسه منم دعا کنین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ممنونم ازتون   مرسی خیلی کمکم کردین   انشالا خواهرتون هم قبول شه و به جاهای ...

انشالله عزيزم

همتون به آرزويي كه ميخوايين برسين🥰

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

همانطور که میدانید برای تحصیل در کشور ترکیه همچنین اخذ پذیرش  پزشکی دانشگاه های ترکیه و سایر رشته ها مانند دندانپزشکی ، داروسازی ، معماری و رشته های مهندسی نیاز به شرکت در آزمون یوس دارید .

موسسه راز علوم با سابقه درخشان در زمینه آموزش زبانهای خارجی و تحصیل در دانشگاه های ترکیه ، همچنین برگزاری دوره های موفق آموزشی در شهر تهران اقدام به برگزاری دوره های تخصصی و ویژه آمادگی آزمون یوس برای داوطلبان و متقاضیان تحصیل در کشور ترکیه نموده . شماره تماسشون 02188514470

سلام  خواهرتون ازمون رو داد؟

سلام بله الان ترم دو دانشجو هستند