2777
2789
عنوان

تجربه زوج درمانی دارید؟

787 بازدید | 27 پست

بچه ها کسی رفته زوج درمانی؟چی میگن تو این جلسات؟

من با شوهرم خیلی مشکل دارم،دو هفته مریض بود از هم دور بودیم ،انقدر ابراز دلتنگی میکرد ، قربون صدقم میرفت،ولی تا رفتم خونه بعد از یک روز دعوامون شد،کلا خیلی بحث میکنیم ،خسته شدم ازش ،ی جورایی متنفر شدم ازش،توروخدا اگه تجربه ای دارید بهم بگید

>>>>دریا باش که اگر یک سنگ به سویت پرتاب کردند سنگ غرق شود نه آنکه تو متلاطم شوی<<<<

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک خودم نه 

دختر خالم داشت و رفته بود البته تنها رفت نه با شوهرش 

می‌گفت خوب بوده 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
ما تا وقتی میرفتیم خوب بود

چرا ادامه ندادی پس؟

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

دو تا بچه دارم،دلم واسشون میسوزه ،دختر بزرگم 5 سالشه عصبی شده واسترسی  

کوچیکه یک سالشه اونم میترسم اینجوری بشه

خانواده شوهرم ک ژن عصبی دارن،منم خونواده ناآرومی دارم دائم بحث و دعواس تو خونه بابام،دلم میخواست حداقل تو خونه خودم ارامش داشتخ باشم ک اونم از شانس بدم ی ادم عصبی گیرم افتاده

دلم برا خودم میسوزه

>>>>دریا باش که اگر یک سنگ به سویت پرتاب کردند سنگ غرق شود نه آنکه تو متلاطم شوی<<<<
نرفتم من ولی صددرصد خوبه شک نکن

من شهرستانم،همه همو میشناسن پیش مشاور نمیاد،زوج درمانیم نداره اینجا

من شهرستانم،همه همو میشناسن پیش مشاور نمیاد،زوج درمانیم نداره اینجا

مجازی چرا شرکت نمیکنی خب ؟

کتاب ازدواج بدون شکستو بخون و بهش عمل کن

نویسندش کیه؟

ببین مشکل اصلی من اینه که قبول نمیکنه مشکل داره

همش میخاد منو تحت سلطه خودش داشته باشه،میگه تو ب حرف من گوش کن،خونوادت دروغگوعن،من راست میگم  ، من آدم موفقیم

نمیشناسم جای معتبر بنظرتون مجازی جواب میده؟

دختر خاله من همینجوری رفت بود و راضی بود هزینش هم خیلی گفت کم بوده 

میخوای من آدرسش و بگیرم بهت بدم