2777
2789
من مصرف کردم اشتها نداد ولی باعث جذب غذا شد 

چاقت کرد یعنی؟ یدفعه وزنت برنگشت؟

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای آنیلای ۸ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش شد🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊 چهره عریان غرب👈 چشم و دل سیری، حقوق بشر، حقوق زنان و کودکان و ... = اپستین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راسیپ شوهر من مصرف کرد خیلی خوب بود.به دلایل دیگه اشتهاش کم شد.گفتن 2 ماه پشت سر هم باید مصرف بشه .

چاق شد؟ دوباره لاغر نشد؟ یعنی یه ماه مصرف کرد؟ باید ۲ ماه مصرف میکرده؟ میشه ه چی لازمه یکی بام مهمه، ممنون ازت مهربونم💝

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای آنیلای ۸ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش شد🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊 چهره عریان غرب👈 چشم و دل سیری، حقوق بشر، حقوق زنان و کودکان و ... = اپستین

۵۰  

با این مبلغ فکرنکنم بشه بخریش

چون پک هاش از 20تا 100روزه ست

به خاطر تثبیت وزن بهتره پک 100روزه بگیری که اونم فکر میکنم حدود بین 250تا 400میشه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
آره چاق کرد ی دوسه کیلویی ن برنگشت 

چه خوب، شما چند وقت مصرف کردی؟ 

قیمتش چقد بود؟

ما از 9 تومن خریدیم تا 12 یک ماه پیش الان نمی دونم.ولی خیلی ازش تعریف میکنن.شوهرم بی خوابی هم داشت که الان خوب شده.

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹