2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب در اوایل بارداری

10406 بازدید | 39 پست

سلام دوستان عزیز.یک مشکلی پیش اومده برای من که هرچی سرچ میکنم چیزی دستم نمیاد،دکترها هم نمیدونن.

پنج ماه پیش من ivf کردم و باردار شدم،بعدش هم قلب بچه تشکیل نشد و متاسفانه سقط شد.

اولین علایم بارداری دفعه قبلم،تکرر ادرار،سوزش وتغییر رنگ ادرارم به رنگ قرمز و قهوه ای تیره بود با عرض معذرت.این اتفاق سه روز بعد از انتقال بود.

این ماه فکر میکنم باردار شدم بصورت طبیعی و باز هم همین اتفاق سه روز بعد از تخمک گذاری برای من افتاد.با این تفاوت که این دفعه سه بار به فاصله روز در میان ادرارم تغییر رنگ میده.

کسی تجربه ای داره من رو راهنمایی کنه؟

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

من تجربه ای ندارم 

فقط ۱۴ روزه عقب انداختم چیزی هس بخورم همین الان پری بشم بی بی منفی بود

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

داروی خاصی مصرف نمی کنی؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناگفته نماند با آزمایش های که سری قبل بعد از سقط دادم،گفتند یک مختصر خود ایمنی هم بدنم دارد که با قرص گفتند حل میشه.غیر از اون مشکل خاص دیگه ای ندارم.

عزیزم ربطی نداره. من بارداری اولم سقط شد. بارداری دومم مثل اولی بود حالتام اما موندو الان 4 سالشه😍

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

نمیدونم بارداری یا نه... ولی احتمال زیاد عفونت ادراری داری حتما یه آزمایش بده قبل ازاینکه خدایی نکرده سرایت کنه به مثانه وکلیه. 

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
نه عزیزم،هیچ دارویی.مشکل ناباروری مون هم از من نیست.

برو یه ازمایش عفونت ادراری بده، داروهایی که میخوری بروشور داخلش رو نگاه کن ببین عوارض تغییر رنگ ادرار نداره

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
عفونت ادرار یا مثانه نداری؟

نه،اتفاقا دفعه قبل هر دکتر زنانی رفتم،گفتند برو اورولوژی،اونجا گفت حتما هموچوری شدید یا همون عفونت ادراری هست،یا توی عمل،مثانه ات ضربه خورده یا سوراخ شده،کشت ادرار هم دادم و هیچ عفونت و میکروبی دیده نشد.

فکر کنم برای من لانه گزینی به این صورت هست.دفعه قبل خیلی نگران بودم و پنج شش تا دکتر رفتم توی یک روز.بعد که برگشتم خونه هیچ اثری ازش نبود و بعد چند روز فهمیدم باردار شدم.