2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

209 بازدید | 20 پست

تازه داشتم تاپیک که توی پربازدیدا هست رو میخوندم باعنوان میدونم که تا همیشه مجرد میمونم

ناراحتی و درداشو خوندم خیلیم ناراحت شدم براش متاسفانه فرهنگ غلط جامعه زندگی و روحیات ما جوونا رو نابود کرده...حرفای بقیه رو که می‌شنوم ازدواج دختر ای فامیل رو که زیر بیست سال شوهر کردن رو میبینم فکر میکنم منی که 20سال بیشتر ندارم هم دیرشده برام منی که تا 6ماه پیش می گفتم دختر باید بعد از 24سالگی ازدواج کنه

متاسفانه این یه واقعیت تلخه که آدما حرفای قشنگشون فقط شعاره

در واقعیت هیچ مسئله و هیچ چیز به اون زیبایی که ما شعار میدیم نیست.

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

دختر به نظرم باید بیستو پنج ازدواج کنه من خودمم زود ازدواج کردم ولی راضیم ولی خو یکم سنت بیشتر باشه بهتره

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل سن ازدواج نیست مشکل عدم امنیت شغلی واسه جووناست، وقتی پسری نتونه کار بگیره و زندگی تشکیل بدت چه شما بیست سالت ۲۴ سالت یا ۳۰ سالت باشه فرقی نداره

ریپلای رو بیشتر از لایک دوست دارم 
نه بابا عجله نکن چرا اینقدر دخترهای الان هولن برای ازدواج

عجله ای ندارم هو لم نیستم اما حرفای بقیه و فرهنگ مردم ایران زندگی همه رو خراب میکنه

مشکل سن ازدواج نیست مشکل عدم امنیت شغلی واسه جووناست، وقتی پسری نتونه کار بگیره و زندگی تشکیل بدت چه ...

خودمم میدونم و همیشه هم همینو میگم هر روز زندگی سخت تر و گرونی بیشتره و بیکاری

متاسفانه بخشی از جامعه ما ک کم هم نیستن انگار موندن تو چهل پنجاه سال قبل دریغ از پیشرفت فرهنگی... ی فامیل دور پدرم تو روستاس دخترش 12سالشه و ازدواج کرده.. عقد کرده تابستون هم عروسی... این بچه چی میفهمه از زندگی... شوهرش کارگر سادست

این دختر ن بچگی کرده ن نوجوونی ن جوونی 

تو شمال کشور (مازندران) از این موارد خیییلی زیاده

زن خائن وخرابه هم ک نگم براتون،،، چون همین بچه ها وقتی بزرگ میشن میفهمن شوهرشون دوس ندارن 

عجله ای ندارم هو لم نیستم اما حرفای بقیه و فرهنگ مردم ایران زندگی همه رو خراب میکنه

مردم ایرانو ما میسازیم دیگه

من و شما

شما الان تاثیر گرفتی از اون تاپیک و گفتی ک فکر میکنی برات دیر شده

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بنظرم به خود آدم بستگی داره 

ما ۴تا خواهر بودیم همیشه حرف بود آخییییی پسر ندارید 

خیلی از اقوام زود ازدواج کردن و بچه و ...

ما همگی رفتیم دانشگاه و شاغل شدیم .بازم حرف بود 

یادمه خواهر اولم میخواست بره یک شهر دیگه دانشگاه دایی م برگشت توی روی پدرم گفت برای چی میذاری بره ! باز اگر پسر بود ارزش داشت 

الان ما هم به وقتش ازدواج کردیم .... 

حالا ما رو مقایسه کن با همون زود ازدواج کرده ها 

همون خواهر بزرگم مدیرعامل یک شرکت چند میلیاردی هست که خودش از صفر ساخت 

بقیه مون هم شاغل و مستقلیم

اگر بخوایم به مادرمان کمک کنیم از کسی اجازه نمیگیریم

اون زود ازدواج کرده ها الان چند تا شوهر مرده و طلاق گرفته و... 

در حالت عادی هم شوهره پیر مرد شده در مقایسه با همسران ما 

شما فکر نکن موفقیت یعنی به حرف چهار تا علاف و جاهل گوش دادن

متاسفانه بخشی از جامعه ما ک کم هم نیستن انگار موندن تو چهل پنجاه سال قبل دریغ از پیشرفت فرهنگی... ی ...

از این مو دا اطراف منم زیاده ولی همیشه سعی کردم توجه نکنم چون اشتباه میدونم ازدواج سن پایین رو

متاسفانه بخشی از جامعه ما ک کم هم نیستن انگار موندن تو چهل پنجاه سال قبل دریغ از پیشرفت فرهنگی... ی ...

فقر مادی و فرهنگی

من هیچ خانواده با کلاسی رو ندیدم دخترش زیر ۲۳ -۲۴ و قبل از دانشگاه ازدواج کرده باشه

اینا به خاطر تلقینات خودشونه

منم تصمیم دارم مجرد بمونم و این موضوع یه موضوع کاملا عادیه حالا اکه کسی توهیین کنه یا مسخره منه شاید حتی تو روش نه ولی تو دلم میخندم براش که انقدر احمقه....و درواقع تو این جامعه هنوز خیلی چیزهارو مردم باید یاد بگیرن پس عادیه کاملا

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش