2777
2789

منم درگيرشم دست راستم پر شده انقد بدجوره انگار ك سوخته دستم😭😭😭😭😭پاييز ب اوج خودش ميرسه و شديدا ميخاره

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درگيرشم دست راستم پر شده انقد بدجوره انگار ك سوخته دستم😭😭😭😭😭پاييز ب اوج خودش ميرسه و شديدا ...

اره من دو هفته ای هست دست رلستم مر شده هر چی کرم و وازلین بتامتازون میزنم هیچ پوست پوسته شده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470
منم درگيرشم دست راستم پر شده انقد بدجوره انگار ك سوخته دستم😭😭😭😭😭پاييز ب اوج خودش ميرسه و شديدا ...

اگزما ۲ نوع است:  سرد (سودایی) : با خوردن سردیها و گرمیها  تشدید می شود .

گرم ( صفرایی): با خوردن گرمیها تشدید می شود .

الف ) اگزمای سرد :

خوردن سرکه انگبین زرشکی ( ۲ واحد عرق نعنا + ۲ واحد عسل + ۱ واحد آب زرشک طبیعی ) در

تابستان ۲ وعده و در زمستان ۱ وعده

ب ) اگزمای گرم :

خوردن سرکه انگبین معمولی ( ۲ واحد عرق نعنا + ۲ واحد عسل + ۱ واحد سرکه ) به مدت ۴۰ روز و

سپس حجامت عام کنند .

اره من دو هفته ای هست دست رلستم مر شده هر چی کرم و وازلین بتامتازون میزنم هیچ پوست پوسته شده

مال من دون دون شدع

نیـستـ حَرفِ خُشکیدنِ یِ برگ🍁کُـلِ جَنگلَـم بیابـونتهِ...🦋
مال منم اول قرمز بود و خارش داشت

خارشم داره😭 یه کرم دکتر بم داده دیشب زده ولی الان بازدون دونه انگار فایده نداره

نیـستـ حَرفِ خُشکیدنِ یِ برگ🍁کُـلِ جَنگلَـم بیابـونتهِ...🦋
اگزما ۲ نوع است:  سرد (سودایی) : با خوردن سردیها و گرمیها  تشدید می شود . گرم ( صفرایی): ...

خب نوعش از كجا بفهمم؟ 

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

خارشم داره😭 یه کرم دکتر بم داده دیشب زده ولی الان بازدون دونه انگار فایده نداره

حداقل یه ماهی طول میکشه متاسفانه هرجا هم میخوره میگیره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470

من زمانی که هوا سرد میشه 

و می رم بیرون پشت بندش دستم اینطور میشه

سعی میکنم قبل ازاینکه بر م بیرون با یه کرم معمولی دستم و چرب کنم

حالا زمانی که نزنم مثل شما بشه 

پماد آ+د میزنم دوبار در روز خوب میشه 

یا با کرم وازلین چرب ش میکنم