2777
2789

بچه ها با احترام ميخوام ببينم چقدر اين نوشته رو قبول داريد؟ نظرتون چيه؟

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دوباره یادم افتاد  تو این دوره زمونه ی سری مردا خیلی وقیح و پررو شدن جالب اینجاست ک خیا ...

چون مرد هستن

البته بعضي مردا

دقیقا اسنقد بدم میاد از این جمله که میگن مرده رو از راه به درش کردن یا  خب اونم مرده دیگه، خر ...

يا شوهرشون خيانت ميكنه به زنه فوش ميدن نفرين ميكنن ميگن زندگي خراب كن

خب شوهرت چرا زندگيتو خراب كرد؟ 

درسته

موافقم

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)
موافقم تا اقا خودش نخواد، کسی نمی توانه از راه بدرش کنهکنترل بیش از اندازه خانم ها روی همسران هم مع ...

صد در صد همينطوره

كنترل زيادي مشكل روانيه اصلا