2777
2789
عنوان

سشوار پرومکس خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11906 بازدید | 35 پست
میخوام کادو تولد بدم به دوستم🙄 سشوارش از این مسافدتیاس خیلی رومخمه .البته قراره براش یچی دیگه هم‌ب ...

همین سشوار عالیه عزیزم خیلی خرج نکن بنظرم برای دوستت دوست موندگار نیست یکم جمع کن پولت رو 💋♥️

پرواز را بخاطر بسپار پرنده مردنیست❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیک میباشد دوستم.

یعنی به عنوان کادو تولد نخرمش طرف خیلی مراقبت میکنه همیشه وسایلشو میزاره توپلاستیک واز پلاستیک میزاره توکارتن و کارتنو میزاره توکمد و کمد وقفل میکنه وسایلش فقط خودش استفاده میکنه ازشون به هیچ احد وناسی هم نمیده همچین ادمیه باز احتمال داره زود خراب بشه🤔؟؟؟؟

چون ندارم بیشتر خرج کنم😩😩😩

خرمشهرم ولی طرف کلا یه مغازه بززرررگ داره خریدشم حضوزیه یعنی ممکنه چرتو پرت بفروشه🤔

آره ممکنه 

مث بانه که پر لوازم خانگیه 

ولی از اونورم کلی جنسای فیک بینشونه

میتونه چینی باشه 

بارکدشو ببین 

میخوام کادو تولد بدم به دوستم🙄 سشوارش از این مسافدتیاس خیلی رومخمه .البته قراره براش یچی دیگه هم‌ب ...

واسه کادو؟خب از اول بگو.برای کادو عالیه بابا.

گمون کردم واسه جهیزیه یا خونه میخوای

همین سشوار عالیه عزیزم خیلی خرج نکن بنظرم برای دوستت دوست موندگار نیست یکم جمع کن پولت رو 💋♥️

ن اخه اونم دوست خوبیه ۱۰ ساله باهمیم .

همیشه هوای همو داشتیم ولی چون جدیدا رفتم کلاس ۱۰ تومن خرج کردم الان تو کارتم فقط صد تومن هست .که قراره باشون هزاران هزار کار انجام بدم.

واسه کادو؟خب از اول بگو.برای کادو عالیه بابا. گمون کردم واسه جهیزیه یا خونه میخوای

ن ما اگه خود شرکتو بیارم خونمون هی سشوار بسازه ها کل شرکتو خراب میکنیم از بس شلخته ایم.

برا کادو هم اسمش باکلاسه هم خودش خوبه😁

ن اخه اونم دوست خوبیه ۱۰ ساله باهمیم . همیشه هوای همو داشتیم ولی چون جدیدا رفتم کلاس ۱۰ تومن خرج کر ...

منم انقد از این دوستا دارم ولی نت قطع شده خبری نیست فهمیدم خودم فقط برای خودم میمونم😁🙈

پرواز را بخاطر بسپار پرنده مردنیست❤️

قبلا بعضیا میرفتن گناه فلش ۳ ۴ تا میخرید ۱۰ ۲۰ تومن 

دیگه خودتو شانست 

یهو میدیدی همش خرابه😂😂😂

وسیله برقیو حتما باید اصلشو بگیری

ببین چقد میخوای هزینه کنی 

یه‌چیز دیگه واسش بخر ولی اصل باشه 

حتی ی عطر مثلا یا کلا هر چیزی که میدونی بیشتر احتیاج داره

من دیشب اتو مو پرومکس خریدم ۵۳۰ تومن  خیلی عالیه عالی به معنای واقعی کلمه

عزیزم مبارکت باشه.

منم سشوار خیلی دوست دارم واقعا خوبه ولی داداشامو قبلش باید خفه کنم همش اونا وسیله هارو خراب میکنن☹☹☹