2777
2789

سلام دوستان من امسال دخترم کلاس اول رفته. معلمش کلا ۳۰٪ نقش داره تو یادگیری ، همش خود مادرها با  کلی صرف وقت و انرژی باید جای معلم رو بگیرند. 

از طرفیم دختر آروم و خجالتیه ارتباط سخت برقرار میکنه. پارسال پیش دبستانیش غیر انتفاعی بود خیلی خوب بود اما محیط امسال مدرسه دولتی گذاشتم کلا باهاش بعد دوماه انس نشده و تکالیف رو کامل نمینویسه و ارتباط نمیگیره با معلمش ماشالا اونم خودشو زحمت نمینداره من رو صدا کرده میگه روشت عوض کن 😐 یا معلم  بگیر که علاقه مند بشه. 

مثل دوره ما شصتی ها مشق زیاد میده و  واقعا بچه رو خسته میکنه انتقاد رو هم پذیزا نیست خیلی راحت میگه معلم رو عوض کنید یا کلا ببر غیر انتفاعی. 😐😐با نهایت بیشعوری و بیمسولیتی  . ذهنمو بهم ریخته 

ب فکر هر دو کار هستم. زحمت کشیده فرجه پاده که با بچه کارکنم نظرتون چیه من. چکار کنم برای هم ارتباط بهتر و اینکه انجام بده تو مدرسه تمالیف رو یا کلا مدرسه رو عوض کنم. مدرسه هم اسما خوبه اما از هیچ لحاظی بدرد نمیخوره ناراضیم. مستاصل شدم ببخشید طولانی شد راهنمایی لطفا.

خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!

عوض کن

کاری که من میخوام بکنم تاپیک اخرم رو بخون ببین چی میکشم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارسال دخترم اول بود. مدرسه معروف و دو. زبانه و. عالی ولی کلاس اول معلم اشغال من ۲۴ابان مدرسشو. عوض کردم 

و الان که خروجی های اون مدرسه رو با دختر خودم مقایسه میکنم میبینم واااقعااا لطف بزرگی به خودم و. بچه کردم

عوض کن کاری که من میخوام بکنم تاپیک اخرم رو بخون ببین چی میکشم

یعنی اینقدر ذهنمو بهم ریخته که نگو 😣😣😣😣😫

تغییر مدرسه خیلی خوبه برای دخترت .پسرمو پیش دبستانی مدرسشو عوض کردم .اول که دیگه هیچی الان خیلی راضیم غیر انتفاعی میرفت پیش هم ولی افتضاح اوردم یه غیر انتفاعی دیگه شما هم تا وقت هست اقدام کن 

میدونم روزای خوبم میرسه    
کلاس اول خیلی مهم و معلم نقش مهمی در یادگیری داره ینی چی 30 درصد نقش داره کاش امسال غیر انتفاعی میزا ...

یعنی تکلیف زیاد یادگیری همش تو خونست اونجا کلا زجمتی نمیده ب خودش. . هیئت امنا ییه. یکی از اعضاش مثلا گفت این معلمه بهتره این مثلا خوش اخلاقه اموزش ضعیف اون یکی جیغ جیغو اموزش بهتر 😶

منم پسرم کلاس اولیه و دولتی گذاشتم وقت زیادی هم باید براش بذارم اما خب خجالتی و اینا نیس ولی بشدت سربه هوا 

من نمیدونم شما چکار کنی اما من کلا مخالف غیرانتفاعی هستم چون محیطش ایزوله هست و بچه اون تو نمیتونه یه سری کاستیهارو ببینه و بتونه تغییرشون بده که پس فردا رفت اجتماع بتونه از پس خودش بربیاد طبق تحقیقی که من از معلما هم کردم اکثرا با این نطر موافقن

الان پسر من میبینه معلم یبار بهش گفته تو شاگرد اول کلاسی چون باهوشی بشرطی که حواست به من باشه اینو اویزه گوشش کرده و تلاششو میکنه مثل بقیه بچه های سربه هوای کلاس نبالشه درحالیکه پیش یمدت غیرانتفاعی بردم و اونجا هی قربون صدقش رفتن و پسر من تو بازیگوشی جری تر شد

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

من ده روز نفرستادمش مدرسه معلم کاملا ناتوان بود. در. اموزش گفتم اگه جایی پیدا نکردم نره مدرسه یکسال نمیکشه کسی رو

الان خودش هر. بار. دوستای اون مدرسشو. میبینه میگه مامان واقعااا عاشقتم مواظبم بودی

من با بچه تو شکم امشب انقدر حرص خوردم الان تنگی نفس گرفتم

فردا میخوام برم بگم یا بچمو میزاری شیفت صبح اگه راضی بودم که هیچ اگر نه کلا بببرمش بچم بی سواد باشه بهتره تا روانی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
مدرسه اگر نتونه اموزش کااامل بده بدون پایه بچه تا اخر. ضعیفه 

تمام اموزش با مادراست. خیلی راحت ب اون بنده خدایی که شاغله گفت اصلش با خودتونه 😐