2777
2789
عنوان

ورم پا در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 29 پست
من ۲۹ ام آز ادرار دادم دفع پروتئین منفی بود....ممکنه یهو شروع شده باشه؟چطور درمان شدی

دقیق نمیدونم فردا برو دکتر میگه بهت عزیزم

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۹ ام آز ادرار دادم دفع پروتئین منفی بود....ممکنه یهو شروع شده باشه؟چطور درمان شدی

اگه تازه آزمایش دادی و منفی بوده پس دفع پروتیین نیست چون اون از اول بارداری به مقدار کم ترشح میشه.احتمالا فشارت رفته بالا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
ازمایش ادراره یا خون؟؟

عزیزم شما با من هم هفته ای ترشحاتت چه جوریه؟نمیدونم چرا من احساس میکنم دو روزه ترشحاتم زیاد شده ترشح آبکی دارم

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
عه من ۲۲هفتم امروز دکتر برام ازمایش نوشت،علایمش چیه؟

بدنت مخصوصا پاهات ورم میکنه از خواب بلند شدنی یکی دو دقیقه نمیتونی بزاری رو زمین....فشارتو مدام چک کن....گوشت قرمز لوبیا اصلا نخور 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
چطور درمان شدی عزیزم؟علائم دیگه اش چی بود

من هشت ماهگی زایمان کردم.. بخاطر فشار بالا

سز شدم

دفع پروتئین..فشار بالا.. 

دست و پام ورم میکر ..دردمیکرد

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
بدنت مخصوصا پاهات ورم میکنه از خواب بلند شدنی یکی دو دقیقه نمیتونی بزاری رو زمین....فشارتو مدام چک ک ...

من این علایمو ندارم فقط بهش گفتم بیش از حد آب میخورم همش تشنمه ،ولی خب بدنم باد کرده 

عزیزم شما با من هم هفته ای ترشحاتت چه جوریه؟نمیدونم چرا من احساس میکنم دو روزه ترشحاتم زیاد شده ترشح ...

فکرکنم زیاد شدنش عادی باشه ولی بدبختیه من اینه که عفونت دارمو کلا ترشحاتم زیاده...

میترسی کیسه ابت باشه؟اگه اب باشه آبکیه و بی بو یکم چسبنده مدام پشت هم میاد ولی این ترشحات کلا عادیه نگران نباش من بچه اولم کیسه ابم پاره شد معلوم بود ابه اصلا

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
فکرکنم زیاد شدنش عادی باشه ولی بدبختیه من اینه که عفونت دارمو کلا ترشحاتم زیاده... میترسی کیسه ابت ...

منم بارداری اولم کیسه آبم پاره شد و تجربه دارم ولی بازم هی نگرانم

نه مداوم نمیاد ولی خوب ترشح دارم

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

منم پهلوهام خیلی درد میکنن از هفته 22 شرو شد تا الان که هفته 35 بارداریم کلی آزمایش دادم که خدایی نکرده عفونت کلیه نداشتم و دکترم گفت چون نی نی داره بزرگ میشه به کلیه هات فشار میاره.... 

وااای از همین می ترسم....علائم دیگه اش چیه؟چطور باید کنترل بشه ...میشه فردا برم یا همین الان😨

سردرد و فشار بالا

من خودم داشتم نميخوام بترسونمت يا بگم داري شايد سرئا زياد بودي اما گفتم كه مراقب باشي چون كنترل نشه خيييلي بده خيلي اگر ساق پات هس بنظرم برو حتما از بده اگر نزديكي به بيمارستان