الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شما با من هم هفته ای ترشحاتت چه جوریه؟نمیدونم چرا من احساس میکنم دو روزه ترشحاتم زیاد شده ترشح ...
فکرکنم زیاد شدنش عادی باشه ولی بدبختیه من اینه که عفونت دارمو کلا ترشحاتم زیاده...
میترسی کیسه ابت باشه؟اگه اب باشه آبکیه و بی بو یکم چسبنده مدام پشت هم میاد ولی این ترشحات کلا عادیه نگران نباش من بچه اولم کیسه ابم پاره شد معلوم بود ابه اصلا
منم پهلوهام خیلی درد میکنن از هفته 22 شرو شد تا الان که هفته 35 بارداریم کلی آزمایش دادم که خدایی نکرده عفونت کلیه نداشتم و دکترم گفت چون نی نی داره بزرگ میشه به کلیه هات فشار میاره....
وااای از همین می ترسم....علائم دیگه اش چیه؟چطور باید کنترل بشه ...میشه فردا برم یا همین الان😨
سردرد و فشار بالا
من خودم داشتم نميخوام بترسونمت يا بگم داري شايد سرئا زياد بودي اما گفتم كه مراقب باشي چون كنترل نشه خيييلي بده خيلي اگر ساق پات هس بنظرم برو حتما از بده اگر نزديكي به بيمارستان