2777
2789

کلش 30 ثانیه س  تا بیای بترسی تمومه من راضی بودم و تهرانم نیستم

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من انجام دادم اما عمل من پي ار كي بود يكم متفاوت تر از ليزيك، شيراز انجام دادم با خرج دكتر و عمل ...

پی ار کی جدید تره من خودم می خوام برم چشم پزشکی نور شما راضی بودید؟چند وقت استراحت داره

پی ار کی جدید تره من خودم می خوام برم چشم پزشکی نور شما راضی بودید؟چند وقت استراحت داره

والا من تا الان راضيم اما خيلي بعد عمل شرايط بعدش متفاوت تر از ليزيك هست 

تا يك هفته كه پانسمان هست چشمات

از بعد عمل كه مياي خونه تا مدت ٣ شب از درد دلت ميخواد سر به بيابون بزني، يك هفته كلا طول ميكشه تا چشمات عادي بشه

دوستم عمل كرده بود همش ميگفت درد نداره بعدش برو

فرداي عمل ميگفت از عمد نگفتم چون ميدونستم منصرف ميشي... دردشو تحمل كني بعدش راحت ميشي.... اما عملش ذره اي درد نداشت عالي بود و راضي

الان دیگه مشکلی ندارید از لحاظ برگشتن ضعیفی

نه خداروشکر 

من فقط موقع عمل اذیت شدم چشمام دیر سر شد کلا درد رو احساس کردم موقع تراشیدن.کلا دیر سر میشم من

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏