2777
2789

بچتون چطوری یاد میگیره عملکردش تو کلاس خوبه یا حول میشه و همه چی یادش میره؟ من این مشکلو دارم😥😥

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
مشکلت چیه دقیقا هول شدنش؟

فکنم از خانمش میترسه همه رو قاطی میکنه و میگه بلد نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلمش اینو گفته یا برای شما که میخواد بگه میگه بلد نیستم؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خب دلیلش همین ترس دیگه کارت سخت شد خودت باید تو خونه براش وقت بیشتر بزاری با معلمش محترمانه حرف بزن که لج نکنه

خدايا كمكم كن قوي باشم

من دخترم کلاس اوله مشکل خاصی نداره. خودم باهاش تا حدودی کار میکنم البته خانم معلمش تکلیف فردا و برا مامانا یادداشت میکنه طبق اون. گاهی قاطی هم میکنه با اینکه معلمش خیلی راضیه ازش. 

کلافه شدم دیگه خانمش هم میگه هیچی بلد نیست ضعیفه چرا یادش نمیدی در حالی که بچم همه رو بلده و من زیاد باهاش کار میکنم ولی تو کلاس بازدهی نداره

معلمش اینو گفته یا برای شما که میخواد بگه میگه بلد نیستم؟ 

خانمش میگه هیچی بلد نیست

بلدنیستم جمله ایه که بخاطر تسلط نداشتنشون بیان میکنن درجواب بلدنیستمش شماباید اعتمادبه نفس بهش بدی وبگی بله بلدی خانمت گفته همه رو بلدی خیلی باهوشو تلاشگری اعتمادبه نفسشو بالاببر از طرفی هم کمکش کن تلاششو ببشتر کنه بامعلمشونم درمیون بزاریکم توجه کنه بهش تاراه بیفته پسرمن ماه اول اینجوربود فقط گریه میکردمیگفت بلدنیستم 

حالا دختر من بلده از خجالت اینقدر یواش جواب میده که که معلمش نمیشنوه یا میره در گوشش جواب میده البته یکم خداروشکر بهتر شده  ولی بازم😔

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
اگر شما حساسیت نشون ندی عالی میشه، کلا رهاش کن

منم با شما موافقم. من جلسه اول سر نوشتن حرف د خیلی به دخترم سخت گرفتم جوریه فرداش نمیخاس بره مدرسه بعدا دیگه حساسیت نشون ندادم. الان دیگه خیلی بهتره.