2777
2789
عنوان

کسی هست اینستا بخواد وصل نباشه؟بیاد بگم یه راه شاید شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 78 پست
باید بدونی کجا بری یه امتحان بکن

عزیزم تو یه تایپیک گفته بودین که از امام رضا حاجت گرفتین یک تیر فک کنم تولد امام رضاس میشه اونروز برامن دعا کنید لطفاااااا مریضم اسمم الناز اسم مادرم صدیقس برام پنج تاایه الکرسی بخونید هدیه به اما رضا لطفا گلم ممنونت میشه اگه انجام بدی خدا خیرت بده 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میناجان دیگه تو نی نی سایت نیستی؟

امروز تاپیک ماوراییتو خوندم

چقد دلم برات تنگ شد

چقد قدیما اینجا خوب بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری