2777
2789
من شنیدم خوب نیستن واندازهاشونم نرمال نیس کوچیک درمیان 

اندازه ها رو معمولا تو پیچ ها میزنن

مثلا 6 متریش فرش باید حتما 2 در 3 متر باشه 

بعضی فرشها اندازه شون استاندارد نیست

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم میخواد، کدوم پیجه قیمتش چقده؟ از نزدیک ندیدین

من یه کانال تو ایتا دیدم مثلا 6 متری رو 290 تومن گذاشته بود

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

راضی نبودم از پیجه

چرا مگ نمیگی روفرشی ت خوبه؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
نه اصلا نازک نیست اره راحت میشه جارو کرد

چه خوب

از همین مدلا هست که عکسشو گذاشتم دیگه؟؟ 

کی خریدی  چند متر و چه قیمت؟ 

دوماه و نیم تاخیر داشت اخلاقش بد روفرشی خوبه ولی فروشندهنه افتضاح بود گرون هم داد پیج تاجران کوچ ...

من از یه پیجی ک فالور زیاد داره قیمت ۹ متری گرفتم ۴۸۰،۵۲۰ 

صبا مرشدی هم تبلیغشو کرد

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
قیمتا تقریبا الان همه جا یکیه من صبا مرشدی رو قبول ندارم🤭

عههههه از چ نظر؟اخه من دنبال روفرشی بودم بعد این پیجو تبلیغ کرد رفتم دیدم ۲۰۰ و خورده ای فالوور داره میگم حتما خوبه دیگ 😕

کلا خیلی ادم صادقی نیست چون فامیله میگم

عه فامیلتونه چ جالب.. من همیشه حسم میگه ادم مغرور و حسود و بی اراده ایه البته ببخشید فامیلتون هم هس 🙊فقط یه سوال این خونه جدیدشو خریده یا اجاره س؟