2777
2789
عنوان

با اصالت ترین و باکلاس ترین ادمی کِ تو عمرتون دیدن کی بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 70217 بازدید | 783 پست
عزیزم ما یه قانونی داریم تو خونمون که هرکی غیبت میکنه امتیاز منفی میگیره آخر ماه هرکی بیشتر امتیاز م ...

چ جالب بودش اینجوری ترک عادت میشه 

لطفا یکی به من بگه این ادم های با کلاسی دور و برتون اگه کسی از مهربونیشون سواستفاده کنه چجوری رفتار ...

شوهرم که بعنوان باکلاس معرفیش کردم،میگه آرامش ازهمه چیز مهمتره وبراحتی اینجور آدما رو حذف میکنه ومیگه آدم باید باکسی رفت و آمد داشته باشه که ارزش داشته باشه ازش یاد بگیری روابط اجتماعیت بالا بره از تنهایی دربیای نه هر آدم پوچ و خودخواه ونمک نشناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم افراد بااصالت سعی ندارن خودشون اصیل نشون بدن چون اصللت تو وجودشونه ولی ادما کوچیک وبی اصالت سع ...

ولی اینک سعی کنی خودتو از درون بسازی (مثل ما) و باکلاس و اصیل باشی ،خیلی هم خوبه و قابل ستایشه ب نظرم👌🏻

Man mitonam👩🏻‍💻💸💵💴📈🎰💻💻💻💷💰man mitonammm🏃🏻‍♀️🥊🤸🏻‍♀️🏄🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🧗🏻‍♀️🚴🏻‍♀️⛷🥇⛷🗼🎢🏖🗺💺🛫🕋⛺️⛴🎳🎧🎹man bayaaad betonam
خب عزیزم اصالت یعنی همین اینکه خودت باشی و به خاطر جلب نظر بقیه خودتو جور دیگه ای جلوه ندی از چیزی ...

و البته،سعی کنی هرروز بهتر و بهتر بشی👌🏻

Man mitonam👩🏻‍💻💸💵💴📈🎰💻💻💻💷💰man mitonammm🏃🏻‍♀️🥊🤸🏻‍♀️🏄🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🧗🏻‍♀️🚴🏻‍♀️⛷🥇⛷🗼🎢🏖🗺💺🛫🕋⛺️⛴🎳🎧🎹man bayaaad betonam
دایی همسرم :بسیار دانا خوش صحبت متواضع با وجود سن بالا خوش لباس و زیبا بسیار ب خانمش احترام میگذاره ...

ب نظرم ادمای خوش صحبت خیلی جذاب تر از کم حرفان،حداقل منو ک بیشتر جذب میکنن👌🏻

تاپیکه خوبیه منکه خیلی تاثیر گرفتم ازش. کلی ایده برای با کلاس بودن واقعی. چقد خوبه ماهم در نظر د ...

اره واقعا ،خیلی حس خوبیه😍

واقعی کسیو ندیدم اصیل و با کلاس باشه 😐

،

،

بجز# خودم# 😐

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸
منم خیلی الان رفتم تو فکر ... به حدی که از تختم پاشدم شروع کردم ب راه رفتن خیلی وقتا رعایت میکنم که ...

اخییییی عزیزززززززم😍😍😍همین ک به فکرشی و سعی میکنی خوب باشی،عاااالیه👌🏻

بنظرم فقط زنداییم خیلی برای خودش ارزش قایله به تغذیه و ظاهرش خیلی میرسه بااینکه چادریه ولی همیشه ...

😂😂😂فقط اون قسمت کرم زدنت😝

خانما همه میگین ارام شمرده حرف زدن... پس شیطونیا خنده ها خوشیها نباید باشه تو جمع عای خنوادگی... پس ینی یچی شبیه ساکت بودن یا یچی تو این مایه ها

#نقش او در چِشـم ما هررووز خوشـتر میشود 
 خیلی تاپیکت خوبه استارتر عزیز.... باعث شدی بشینم بنویسم از کارام و کارایی که باید بکنم و گا ...

خوشحال شدم به دردت خورد خوشگلم😍😘