2789
عنوان

با اصالت ترین و باکلاس ترین ادمی کِ تو عمرتون دیدن کی بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 70713 بازدید | 783 پست

مامانم.‌

چون نه کاری با کسی داره نه سرش تا کمر تو زندگی دیگرونه

چون با عروس خوبه با دوماد خوبه

چون حسود نیس

چون نه خواهر شور بازی درمیاره نه مادرشوهر بازی

چون لارجه و راحت پول خرج میکنه

چون همیشه بهترین لباسا رو میخره به موهاش و دندوناش و پوستش میرسه در عین محجبه بودن.

و هزاااار چووون دیگه

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  

تعريف اصالت و باكلاس بودن براي هر كسي يه چيزي هست، شايد يكي بگه باكلاس كسيه كه پولداره و ظاهرش و لباساش خاص هست، ولي من خودم شخصا اين نظر رو ندارم.

بنظرم اصالت و كلاس در گفتار و رفتار يه آدم هست و از اين رو خوشحالم كه اطرافم همچين آدمهايي هستن، مثل پدرم، همسرم، يكي از اساتيدم و چند نفر از دوستان و همكارام😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی از اساتیدم که از کله گنده های دانشگاه علوم پزشکی تهران هست، جلوی پای دانشجو بلند میشد، زودتر از دانشجو سلام میکرد 

😑 عاشقشم عاشق

روزی سه مرتبه با خودت تکرار کن: هیچ کس ارزش ناراحت کردن منو نداره...
اکثرا خانوما بد کسی رو نگفتن رو تو خصوصیات اخلاقیه باکلاس ها گفتن چقدر خوبه که آدم غیبت نکنه من این ...

اولش باید زوووور بزنی تا بتونی. بعد عادت میکنی. اوایل زجره کخ بقیه نشستن پای حرف و بحث و غیبت. بعد تو چیزی نگی. ولی عادت میکنی.روحت زلال میشه. 

یکی از همکارام

سیده،کلا صداش میکنیم آقا سید

کم حرف و خیلی نکته سنج در حرف زدن

هرگز از کسی بد نمیگه

هیچوقت اصرار به چیزی نمیکنه.به جرات میگم تاحالا تو یمدت نسبتا طولانی عصبانی شدنش یا حتا بالارفتن تن صداش رو نشنیدم،خیلی آروم و کم و مودبانه صحبت میکنه.حتا راه رفتنش متفاوت و خاصه.تو لباس پوشیدنش در عین اینکه فرم محیط کار رو رعایت میکنه اما با هممممه متفاوته فقط با یه جزئیات ظریفی که اضافه میکنه به اون لباس فرم.هرگز ندیدم تو محیط کار از خانوادش کوچکترین حرفی بزنه حتا درحد شوخیای معمول...

کلا همیشه میگم خوشبحال زنش اگه واقعا تو زندگی مشترکشم همین شکلی باشه

یه عده بودن فکر میکردم چقد باکلاس و فانتزین خیلیم پولدار بودن ولی بعد از شناخت بیشتر فهمیدم همش ساخت ...

خب عزیزم اصالت یعنی همین

اینکه خودت باشی و به خاطر جلب نظر بقیه خودتو جور دیگه ای جلوه ندی

از چیزی که هستی نه خجالت بکشی نه افتخار کنی فقط پذیرفته باشیش این یعنی اصالت

برادر کوچیک ۱۵ ساله م  بااینکه سنش خیلی کمه که بخواد بااصالت بازی دربیاره یا عقلش قد بده   ...

خدا نگهش داره. الان که اینا رو گفتی یاد خواهر زادم افتادم دقیقا . چهارده سالشه

مودب و درسخون. مهربون و ساکت. نماز میخونه و ورزش میکنه. تو جمع فقط شنونده‌است. همیشه موهاش مرتبه. لبخندبه همه میزنه. قلب منه . عشششششششقمه

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  

دایی همسرم :بسیار دانا خوش صحبت متواضع با وجود سن بالا خوش لباس و زیبا بسیار ب خانمش احترام میگذاره

با وجود سالهای زیادی ک  ازدواج میگذره یکبار بدون حلقه ازدواج ندیدمش.

یکی از خواهرشوهرام:اصلا غیبت نمیکنه بسیار عادله بارها شده پیشش غیبت کسی رو کردن خیلی رک طرفداری شهصی رو ک غیبتشو کردن کرده.بسیار تمیز و کدبانو بسیار اجتماعی و خوش صحبت رفتارش باهمسرش و دخترشم خوبه

عروس خاله مامانم:با وجود اینکه از اشراف زاده های قدیمیه بسیاااااار متواض خنده رو و با شخصیته

.

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

عموم کلن خیلی با شعوره و هد فامیل مونه وقتی حرف میزنه ادم دلش میخواد با دقت گوش کنه ببینه چی میگه هشت دوره فرماندار بوده خیلی ادم پخته ایه

خیلی تلخه ک تو رویایی داشته باشی ولی بقیه ادما رویای تورو زندگی کنن
خدا نگهش داره. الان که اینا رو گفتی یاد خواهر زادم افتادم دقیقا . چهارده سالشه مودب و درسخون. مهربو ...

چه خوبن اینا 😍خدابرات حفظش کنه عزیزم منم برادرم هربارمیخایم بیایم خونه مادرم خیلیخوشحال میشه ذوق میکنه ما پنج تاخاهریم تولد هممونو یادسه تبریک میگه خلاصه خیلی خیلی ماهه متشخصه ندیدم بدگویی کسی یا دوستی رو بکنه باشخصیتیش از الان مشخصه خوشبحاله زنش 😂

بالاخره افتخار دادن بیان تو دلم کنجده مامان 😍

تاپیکه خوبیه

منکه خیلی تاثیر گرفتم ازش. کلی ایده برای با کلاس بودن واقعی. چقد خوبه ماهم در نظر دیگران خوب و باکلاس باشیم 

یکی میشناسم از نظز مالی پولدار پولدار 

خوشگل تمام و با کلاس 

ولی اینقدر خاکی این بشر ادم کیف میکنه نگاش میکنه 

یه خانم تمام از همه چیز هیچی کم نداره

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   
چه خوبن اینا 😍خدابرات حفظش کنه عزیزم منم برادرم هربارمیخایم بیایم خونه مادرم خیلیخوشحال میشه ذوق می ...

خوشبحال اطرافیانشون. تا الان فکر میکردم فقط خواهر زاده من اینقد خوبه. نگو هنوز هست.خخخ

شوخی بود

خداییش سعی کنید بعدها یه زن خووب مث خودش بیاد تو زندگیش

عاقا تا با کسی زیر یه سقف نباشی نمیتونی بفهمی چه شخصیتیه یه سریا تبل تو خالین یه سری ها اواز دوهل از دور شنیدن هستن 

همه با کلاس و شیک و پیک اما این ظاهره درون و باطن واقعی فرد و باید ببینی شیک و باکلاسه یا نه ظااهر و برخورد که میتونه ژست باشه 

حداقل برا من اینجوریه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋