2789
عنوان

كيا حيوون خونگي دارن؟بياين عكسشو بذارين😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 154 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لوپ سفید دوس دارم

ولی مامانم نمیذاره

تف ب گردن کلفت

تف ب زورگویی

تف ب بی خرگوشی

تحریم منم,ممممممممممممن

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

وقتی مجرد بودم خیلی دوسش داشتم من باغ وحش داشتم😂😂😂😂از وفر خرگوش تا لاکپشت وسنجاب و گربه😂😂😂

الان نداريشون؟

اگه دوست دارين سرگذشت زندگي هاي واقعي رو بخونين يه سر به تاپيكام بزنين                                           لطفا براي اينكه تا اخر تيكرم به چيزي كه ميخوام برسم يه صلوات بفرستين😘
ايناهاش😍

برزیلیه؟ حرفم میزنه کلا شلوغه یا نه پسرم دوست داره ولی حوصله سر وصدا ندارم خودم 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
چرا خيلي خوبه كه حيوونا با محبت و شيريني كه دارن واقعا روحيه ادمو خوب ميكنن

نه اصلا اینجوری نیس این یکی همش دنبال خرابکاریه خسته شدم از کاراش واقعا 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
😍😍 زهرا من از اینا دوست دارم ..چه جور حیوونیه ؟ نگهداریش سخت نیست؟ کثیف کاری نداره؟  خرگوش آ ...

همستر جزو تميز ترين و كم دردسر ترين حيوناي خونگيه

خرگوش يكم زياد جيش ميكنه متاسفانه

من قبلا خوكچه هندي داشتم خودم

اگه دوست دارين سرگذشت زندگي هاي واقعي رو بخونين يه سر به تاپيكام بزنين                                           لطفا براي اينكه تا اخر تيكرم به چيزي كه ميخوام برسم يه صلوات بفرستين😘