2777
2789
عنوان

آبسه جای تزریق آمپول

| مشاهده متن کامل بحث + 19449 بازدید | 30 پست
شمام بعد چند روز اینجور شد؟من بعد ده روز اینجور شد یهویی

مال منم از پنی سیلین بود چند روز بعد تزریق سفت شد و خوب هم نمیشد 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
گفتید شکایت کنید بنظرم درست نیست اخه 20 ساله اونجا میزنم و اولین باره اینجور شده

اها ببخشید من اصلا هواسم نیست خوابم میاد برا همون

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط گرم نگه داشتید؟بعد چند روز خوب شد؟

گرم کردم و یواش یواش مالش دادم یکی دو روزه خوب شد

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

وای من دوسال پیش رفتم آمپول زدم یادم نمیاد کجا وقتی رفتم

زدم شب بود فرداش صبح که از خواب بلند شدم همون طرفی که آمپول زده بود

درد می کرد فقط همین نبود نمی تونستم بلندشم

اصلا پام سنگینی می کرد بی حس شده بود وداغ تا شب نمی تونستم راه

برم دیگه داشت گریه ام می گرفت از همونجا به بعد دیگه واقعا آمپول نزدم

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا

واقعا برام عجیب بود 

آخه همون شبی که زدم هیچ دردی رو احساس نکردم

خیلی بده منم الان واقعا جیغم درومده اونم بعد ده روززز

خخخخخخ

نمیدونم چرا منم پنج شنبه یا آمپول پنادر و هشتصد زدم داخل ب اس ن ت توش قد یه گردو سفت شده من سفت نمی شد این سری پام و خیلی سفت گرفتم و دارم خیلی میخوام تا بهتر بشه و بخوابه و گرم بگیرش اگر دیدی دیگه خیلی بده خوب نمیشه برو از اون کسی که زد بپرس 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
خیلی بده منم الان واقعا جیغم درومده اونم بعد ده روززز

استارتر چی شد؟

منم بعد آمپول جنتامایسین که آنتی بیوتیک هست , دو هفته بعدش یه سمتم سفت شد و الان که 2 هفته هم گذشته هنوز هست. فشار میدی درد میکنه, ماساژ خیلی سفت دادم بدتر جاش قرمز شد

واسه شما آبسه بود؟ نیشتر زدن یا خودش خوب شد؟

حالا همش نگرانم آبسه نباشه عفونت کنه

استارتر آبسه جای امپول باسنت چطور شد؟؟

منم امپول جنتامایسین زدم، دو هفته بعد یه چیز سفت توده مانند تو با سنم حس کردم که فشار میدی درد داره 

میشه راهنماییم کنی