2821
2789

وای نکن

مو فرفری نازه که 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای منکه یه نفر دوبار انجام داد دروغ بود،،،صاف نشد بعد حموم همون فر شد

من رفتم یذره از موهام تستی زد الان سه بار شستمش ولی فر نشده.با داغون شستم فر نشد ولی مثل اول لخت شلاقی نموند

خدایا به دلم آرامش بده

چند تا از دوستای من زدن خیلی راضی هستن ولی موهاشون کوتاهه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
منم موهام فره خواستم اتو نانو بزنم ک ارایشگره آشنا بود گفت نکن موهات میسوزه بعدشم رشدش کم میشه اخرش ...

⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

خدایا به دلم آرامش بده
وای نکن مو فرفری نازه که 

خب خیلی بلند شده و منم با بچه کوچولو اصلا نمیتونم رسیدگی کنم میخوام بمدت صاف باشه هم بچم بزرگتر بشه هم بمدت راحت باشم.منم فرفریامو خیلی دوست دارم ولی اذیتم میکنه

خدایا به دلم آرامش بده
شامپو و ماسک و آبرسان و ارگانم زد برات؟اینا میزنن

نه نزد،چه موهایی داشتم حیف،،پارسال بود،دفعه اول که نشد و عکس فرستادم براش گفت این بار اتو جونس خوبه خارجیمو خریدم می یام دوباره برات انجام میدم،انجام داد باز همون شد بعدم کلا ناپدید شد دیگه جواب پیامامو نمیداد...دریغ از یه ذره صاف شدن...الان خودم برس حرارتی خریدم راحت شدم بعد هر حموم قشنگ صاف میکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز