2777
2789
عنوان

تب نی نی

53 بازدید | 7 پست

بچه ها تو رو خدا بباین کمک

نی نی ۱۰ ماهه م تب داره

هر چی استامینوفن و شیاف و پاشویه و کهنه میزارم رو پیشونیش فقط برا مدت کوتاهی تبش میاد پایین دوباره میره بالا

اسهال هم داره خیلیم بدبوه

لثه هاشم ورم کرده

بگین چکارکنم تبشو بیارم پایین

برای تعجیل در ظهور اقا صلواااااااااااااااااات🌷

درود

حتما پزشک متخصص اطفال برید. تا واسه کودکتون‌ آزمایش بنویسه. سرخود بهش دارو ندید.

با تب سنج(دماسنج) مدام تبش رو بگیرید.

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر دارو .

بعد از اون لعاب برنج

پودر سنجد و ماست و ارد نخودچی

کپسول یوموگی

پوشکشم هربار عوض میکنی روغن نباتی بزن نسوزه.

واسه تب هم با گلاب و اب تن شویه کن.

هرچهارساعت استا. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

منم فکر میکنم باید ببریش دکتر 

پسر منم دو هفته پیش همین بود بردم هر ب شش ساعت دو برابر وزنش استاو ی شیاف گفت.و چرک خشک کن داد.

چند روز متوالی دائم تب میکرد و چیزی کار ساز نبود منم مرتب استا و شیاف را باهم میدادم.