2777
2789

برا نفقم اقدام کرده بودم حالا بعد ی مدت زنگ زدن بهم گفتن دو روزم وقتش مونده از روزیک بهش ابلاغ شده بعد دو روز میتونین برین اجرای احکام ...

یسوالی ذهنمو درگیر کرده ینی وقتی برم اجرای احکام بعدش چقد طول میکشه تا بیاره نفقمو بده ؟؟ 

اگ نداد جلبش چقد طول میکشه؟؟؟

توروخدا اوناییک چیزی میدونن یا تجربشو دارن بهم بگین خیلی استرس دارم😔😔😔

نگران نباش نفقه رو تحت هر شرایطی به زور ازش میگیرن وقتی واسه اجرا میخوان اسمش روشه دیگه یعنی وقته اجراش رسیده اکه نده زندان باید بره مهریه طول میکشه ولی نفقه خیلی سریع پیش میره

نگران نباش نفقه رو تحت هر شرایطی به زور ازش میگیرن وقتی واسه اجرا میخوان اسمش روشه دیگه یعنی وقته اج ...

امکان داره نفقه رو قسط بندی کنن؟ اگ بیاد بگ چیزی ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم تو این دو روز اگه واریز نکنه میتونی بری اجرای احکام یا جلبشو بگیری یا مال معرفی کنی 

ممنون از جوابت گلم ...اگ بیاد بگه ندارم ممکنه نفقه رو قسط بندی کنن ؟؟ نفقه من پایین 5 تومنه 

ممنون از جوابت گلم ...اگ بیاد بگه ندارم ممکنه نفقه رو قسط بندی کنن ؟؟ نفقه من پایین 5 تومنه 

نه عزیز قبل اینکه شما برین اجرای احکام باید اعتراض میزد وقتی برید اجرای احکام جلبش رو بگیرین دیگه کار از کار گذشته باید بده 

نه عزیز قبل اینکه شما برین اجرای احکام باید اعتراض میزد وقتی برید اجرای احکام جلبش رو بگیرین دیگه کا ...

همش میترسم تو این دو روز بیاد اعتراض بزنه😔😔😔

اگ زد چی میشه ینی بازم طول میکشه؟

ابلاغیه ای که واست اومده که مهلت داده واسه پرداخت زیرش چی نوشته ؟

والا من ی مدت شهرستان بودم تلفنی فقط از دفتر زنگ زدن گفتن از روزیکه بهش ابلاغ شده 13 روز باید بگزره الانم 2  روزش مونده

البته اینا برا نفقه گزشتس ک باید بده .حالا اگ قسط بندیم کنن تکلیف نفقه ایندم چی میشه؟ چجوری باید اقد ...

عزیزم قسط بندی نمیکنن این ۱۳روز هم مهلت پرداخته نه اعتراض. واسه اعتراض قبل این ۱۳روز باید اقدام میکرد دو روز که تمام شد جلبشو میدن بهت باید همشو بده