2777
2789
عنوان

چرا اولین کسی که بهم گفت دوستت دارم همسرم بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 62 پست
من فکر کردم یکی مثل خودمه بعدا تو زندگیم با خیانتش متوجه شدم میدونی احساس میکنم خدا اصلا عادل نیست ...

چه کاریه عزیزم

اگه در حد تو و شخصیتت نیست و به زندگیتون بها نمیده جدا شو.'چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟'

ربطی هم به عدالت خدا نداره.قشنگ میرفتی تحقیق میکردی میشناختیش بعد ازدواج‌میکردی.پسری که دختر بازی بلده که تاااابلوعه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیگن؟ مغروری؟ خجالتی؟ جرات ندارن بهت بگن؟ یا...؟

ببين من در برابر پسرا خيلى گارد ميگيرم يعنى خيلى خشك و مغرور رفتار ميكنم😔اصلا دست خودم نيست....

ولى دخترا با زبون بازى طرفو جذب خودشون ميكنن كه من بلد نيستم

مگه شوهرم وجدان داشته و داره؟

خب چه ربطی داره چون اون بد بوده و خیانت کرده باید توام خیانت کنی ؟ زن هست که آسیب میبینه از خیانت شوهر فکر کردی شوهرت میسوزه از خیانت تو نه عزیزم یه انگم بهت میزنه طلاقت میده بعدم تو جامعه به اسم زن خراب کسی حتی  نگاه هم بهت نمیکنه ولی اون مجدد زن میگیره ، ولی میتونی خیلی پاک ازش جدا شی اونو بدنام کنی نه خودتو 

چه کاریه عزیزم اگه در حد تو و شخصیتت نیست و به زندگیتون بها نمیده جدا شو.'چون تو با بد،بد کنی پس فر ...

با بچه دوماهه؟

خیلی فکر کردم نمیشه

قانونم حقی بهم نمیده

زندگی بعده طلاقم سخت تره

خب یعنی چی، خب پس اون آیه ای که ایشون اشاره کردن چی میشه؟

پس چرا زن امام حسن بد بوده ؟ من که مفسر دین نیستم چرا خدا اون آیه رو گفته ، شما همه زندگی تون رو با ایه های قرآن جلو میبرید ، خدا به آدم عقل داده 

پس چرا زن امام حسن بد بوده ؟ من که مفسر دین نیستم چرا خدا اون آیه رو گفته ، شما همه زندگی تون رو با ...

از بعده خیانت همسرم اعتقاداتم خیییلی خیلی ضعیف شده

دیگه نه قرآنو قبول دارم نه عدالت خدارو