2777
2789
عنوان

چرا اولین کسی که بهم گفت دوستت دارم همسرم بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 62 پست
به منم خیلیا گفتن دوستت دارم ولی من دلم فقط با شوشوم بود اخ که من عاشقشم 

شوشو؟ خداااااااااا خدااااااااا😂😂😂😂😂

از سردی هوا فقط زود به زود جیش آوردنش واسه ماست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه قراره چند نفر اونقدر دوستت میداشتن که شوهرت بشن 😂

پشیمونم از اینکه یه سری احساساتو هیچوقت تجربه نکردم

و دیگه هیچوقت نمیتونم تجربه کنم

رابطه های یواشکی

استرس قرار گذاشتن

مگه آدم چندبار عمر میکنه

دیگه الان پشیمونی فایده ای نداره باید همون موقع دوست میشدی تا یکی دیگه هم بهت میگفت😄

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
آها خب نباید از پاکی خودت پشیمون باشی.باید از انتخابت پشیمون باشی که یکی مث خودت انتخاب نکردی

من فکر کردم یکی مثل خودمه

بعدا تو زندگیم با خیانتش متوجه شدم

میدونی احساس میکنم خدا اصلا عادل نیست

دلم میخواد یه روزی یه جایی بهش خیانت کنم

پشیمونم از اینکه یه سری احساساتو هیچوقت تجربه نکردم و دیگه هیچوقت نمیتونم تجربه کنم رابطه های یواش ...

مثلا خوبه همچین چیزایی ؟؟؟؟ 

بعد میگن مردها بدن ، مثه پسرهایی که زود زن میگیرن بعد پشیمون میشن چرا حسابی دختر بازی نکردن اومدن زن گرفتن ، بعد خوب که زن گرفتن میرن پی کثافت کاری ! الانم تو مثه اون پسرا شدی ، الانم با اینکه متاهلی میتونی این حس ها رو تجربه کنی ها دیر نیست ، ولی بستگی به وجدانت داره 

پشیمونم از اینکه یه سری احساساتو هیچوقت تجربه نکردم و دیگه هیچوقت نمیتونم تجربه کنم رابطه های یواش ...

اه تو رو خدا بیخیال، باور کن اگه اینکارو میکردی، الان پشیمون بودی و میگفتی کاش اینکارو نمیکردم

۵ ماه پیش هم وقتی ۸ماهه باردار بودم خیانت جنسی کرد خدا مگه تو قرآن نگفته زنان پاک برای مردان پاک؟ ...

خب عزیزم تو انتخاب اشتباه کردی قبلش باید حسابی تحقیق میکردی ، زن امام حسنم به امام زهر داد کشتش باید بگیم چرا به امام حسن زن پاک خدا نداد ؟!!!