2777
2789
عنوان

مامانا کمککککککککککک بچه مو مهد بزارم یا پرستار بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 83 پست
پرستار معتمد خوبه خیلی تو خونه هم دوربین بزاری خیالت راحت میشه یا اگه یکم هزینه کنی مهد خوب ببری خی ...

من اسلامشهرم. همه مهد ها ۲ ستاره ان. فقط یه مهد ۳ ستاره هست که منم اونجا میبرم. ولی بچه های مریض رو هم قبول میکنن. من خودم بچه م مریض بشه نمیبرم به خدا. خب بقیه چه گناهی کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگر از کجا میگیری؟ از کدوم شرکت

کارگرم مامانش خونه مامان همسرم از قدیم بود و خوب اشنا پرستاری ام که قرار بگیرم قبلا پرستار بچه دوستم بوده 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           
از چه نظر؟

از این نظر که شما هر کس غیر افراد درج یک خانوادت رو بیاری باید نگران باشی ... از نظر جسمی یا روحی امکان داره با بچه ات.....

بعد چرا انقدر راحت هر کس رو می خوای وارد حریم خصوصیت کنی...

بعد اره مهد بچه ها مریض میشن ی مدته ایمنی بدنش رو ببر بالا واکسن آنفولانزا بزن کمتر مریض میشه..حداقل امنیتش بالاتره ...

مگرررررررر اینکه پرستار رو مثلا تو خونه مادرت بگیری...یا مادر شوهرت بالاخره یکی خونه باشه

.

آره واقعا از همینا میترسم. با وجود گذاشتن دوربین بازم میترسم یه وقت بچه رو ندزده.

ادم مطمئن پیدا کن یا بیشتر هزینه کن مهد خوب بفرست

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
از این نظر که شما هر کس غیر افراد درج یک خانوادت رو بیاری باید نگران باشی ... از نظر جسمی یا روحی ام ...

بله حرفاتون درسته. خیلی بهش فکر کردم. 

قبلا هم بین مهد و پرستار، مهد انتخاب کردم.

ولی ایندفعه که بستری شد بیمارستان خیلی خیلی ترسیدم.

کارگرم مامانش خونه مامان همسرم از قدیم بود و خوب اشنا پرستاری ام که قرار بگیرم قبلا پرستار بچه دوستم ...

خب اینجوری خیلی خوبه. ولی من آشناهام زیاد بچه ندارن که پرستار گرفته باشن. خوش به حالتون

بله حرفاتون درسته. خیلی بهش فکر کردم.  قبلا هم بین مهد و پرستار، مهد انتخاب کردم. ولی ایندفعه ...

چی بگم خیلی مراقب فرشته کوچولوت باشه..آدما مریض روانی شدن ... می تونی یکی از تو خانواده بهش پول بده مراقبش باشه...مثل خ‌اهر شوهر ..خواهر ..حتی مادر یا مادر شوهر

نگو منتش سرم میمونه...اول اینکه پول میدی دوم اینکه پای سلامت بچه ات در میونه

خب اینجوری خیلی خوبه. ولی من آشناهام زیاد بچه ندارن که پرستار گرفته باشن. خوش به حالتون

تو همکار هاتون پرس و جو کنین 😕اخ برای بچه انتخاب پرستار خیلی مهم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           
چی بگم خیلی مراقب فرشته کوچولوت باشه..آدما مریض روانی شدن ... می تونی یکی از تو خانواده بهش پول بده ...

اینجوری که خیلی خوب میشد. به یکی از اعضای خانوادم هم گفتم ولی قبول نکرد. من حاضرم بیشتر هم پول بدم خانوادم نگه دارن. خیالم راحت تره. ولی متاسفانه شرایطشو ندارن