2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انجام دادم ۱۸۰۰  دو ماه ماندگاری داره اونم اگر مدام مسواک دستت باشه😂😂😂

جدی 

دو ماه فقط پس خوب نی یعنی راضی نیستی 

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  

بله آسیب میزنه چون اب اکسیژن داره موادش و ب داخل دندون نفوذ میکنه کمی هم مینای دندون و از بین میبره روزی۶بار اگه مسواک نزنی دندونات زودتر میشه تا ۱سال اگه مراقبت کنی دندونات سفیده کسی و دیدم انجام داده اخر سر لمینت کرده

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
من فک بالامو کامپوزیت کردم فک پایینمو بلیچینگ🙄خوبه در کل ...دکتر من ی فک رو ۶۰۰انجام داد برام...مان ...

من چایی اینا اصلا نمیخورم نسکافه اونم شاید هفته ای یه بار اما قلیون اینا میکشم به نظرت انجام بدم 

چون دندونام ردیفه فقط میخوام سفیده سفید باشه

جدی  دو ماه فقط پس خوب نی یعنی راضی نیستی

نه بابا 

الکیه

دو ماهه مثل روز اول میشه

تازه من اهل قهوه و چای و پفک و چیزای این مدلی نبودم مدام هم مسواک دستمه کلا.

اون که همون پارسال مثل روز اول شد

بله آسیب میزنه چون اب اکسیژن داره موادش و ب داخل دندون نفوذ میکنه کمی هم مینای دندون و از بین میبره ...

روزی 6 بار مسواک نزنم یعنی چی متوجه نشدم عریزم

من چایی اینا اصلا نمیخورم نسکافه اونم شاید هفته ای یه بار اما قلیون اینا میکشم به نظرت انجام بدم&nbs ...

مدام مسواک ب دست باشی بله، البته ب جنس دندونم ربط داره اگه بیس دندونت خیلی سفید باشه سفید میشه وگرنه ۳ درجه بیستر سفید نمیکنه

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد