2777
2789
عنوان

لطفا برای خرید سیسمونی کمکم کنید

863 بازدید | 107 پست

سلام به همگی

۱:فردا میخوام برم لباسشویی کوچولو بخرم همون کهنه شور به چه چیزایی باید توجه کنم یا چی داشته باشه به درد بخور و مهمه؟

۲: من خودم دوست دارم یه کالسکه خوب بخرم و یه صندلی ماشین خوب بجاش کریر و روروئک و اینا نخرم نظر شما چیه؟

۳:برای تخت بچه تو اتاقم کلا فضایی به اندازه ۱۰۰ در ۱۴۰ سانت جا دارم چی بخرم مناسبه، خودم نظرم اینه که یه تخت تاشو بخرم تا پنج ،شش سالگی گمونم جواب بده تا بعد خدابخواد شاید خونمون دو خوابه بشه

پیشاپیش ممنون که کمکم میکنید

حرف حساب رو باید گوش کرد ، حالا هر کسی که گفته باشه!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کریرخریدیم اصصصلابکارنمیاد....قنداق فرنگی عالیه...کالسکه بابام خواست بخره نذاشتم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

به سلامتی . مبارکا باشه. 

نظراتت خوبه. منم کریر و روروئک نخریدم. کالسکه خریدم خیلی کاربرد داشت واسم. تخت هم شوهرم خودش تخت نوجوان داشت دیگه فقط گهواره گرفتم.

الهی مبارک باشه

من کهنه شور گرفتم ولی اصلا استفاده نکردم نمیدونم چرا....

اره بنظر منم کریر نگیر صندلی ماشینم از الان استفاده نداره ک فوقش بعد ۸ نه ماهگی بتونی بشونیش ...ولی کالسکه خوب بگیر حتما ...

روروئکم خوبه میتونی بچه رو بذاری توش ب کارات برسی....

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩
من کهنه شور نگرفتم جاشو نداشتم لازمم نمیشه میدونم

لباسای بچه رو با چی میشورین؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

۱. من وقتی رفتم بازاربه این نتیجه رسیدم تمام اتوماتشو گرفتم چون دستیارو باید ابشو خالی می کردی و ..... 

۲. کالسکه اگه به نظرت استفاده می کنی خیلی مهمه خوب باشه منم کالسکه کریر خیلی عالی گرفتم 

۳.استاندارد تخنه نوزاد ۱۳۰.۷۰ مشکلی نداری کلا نیاز نیست تاشو بخری

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
کهنه شور خیلی مصرف نداره

بعد برای چهار تا تیکه لباس کوچیک ماشین لباسشویی روشن میکنی سخت نیست؟ اونجوری روزی چندبار باید ماشین لباسشویی روشن کنیم؟

حرف حساب رو باید گوش کرد ، حالا هر کسی که گفته باشه!