2777
2789

عمومه 

ده ساله با زنش زندگی میکنه دوتابچه هم دارن ولی انقدر جلوی جمع با زنش بد رفتار میکنه مثلا فحش می‌ده ب زنش یا مثلا بهش میگه خفه‌شو 😑

خیلی عجیبه برام زنش اصلا و ابدا نمیتونه جوابشو بده همیشه میگه چشم با لفظ دوم شخص‌ جمع باهاش حرف میزنه اقا اقا از دهنش نمیفته  😐 

اخه زنم انقد توسری خور ؟ نمیتونم درک کنم

مثلا ایندفعه اومده بودن خونمون زنش رفته بود اب بخوره عموم جلو جمع گف مگه بهت نگفتم حق نداری قبل سیب پوست کندن هرگوری بخوای بخری😑زنش فقط میخندید واسه اینکه ضایع نشه

نمیتونم درک کنم همچین زندگی مشترکی رو 

زندگی ای که توش عزت و احترام نباشه ب چ درد میخوره 

تازه بچه ی دومشون ب دنیا اومده چجوری بچه دار میشن با این اوضاع ینی راضین😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

چقدر عموت بیشعوره

شما بهش یه چیزی بگین

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهرمنم همینه...ولی مادرشوهرم واقعالج دراره....خنگه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

خب تربیت غلط اون خانوم باعث این ماجراست

تربیتی که هم خانواده هم جامعه به زور چپوندن تو مخش

چرا بابات چیزی نمیگه؟پدر من خیلی بدش میاد از این چیزا حتی غریبه هم باشه سریع گوشزد میکنه به طرف

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اینا همش قلمبه میشه تو دل زنعموت یهو میزنه بیرون. صبر کن خودت میبینی.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».