2777
2789

والا تا جایی ک میدونم سفت میشه حالا خانما برا سفت نشدنش چیکار کنیم ی عالمه میگو دارم موقع سرخ کردن سفت میشه شوهرم دوست نداره اینجوری راه حل بدین 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تا جایی ک میدونم سفت میشه حالا خانما برا سفت نشدنش چیکار کنیم ی عالمه میگو دارم موقع سرخ کردن س ...

حتما تو مواد میخوابونیش. باید با شعله زیاد بریزی تابه روش زردچوبه و زعفران و فلفل سیاه و نمک بپاشی و باشعله زیاد سرخ کنی

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
من چرا حس میکنم میگو بدمزس؟ تاحالا حتی تست هم نکردم خوشمزس بچه ها؟  اگ اره ک امشب برم بخرم در ...

حتما بخر 

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
حتما تو مواد میخوابونیش. باید با شعله زیاد بریزی تابه روش زردچوبه و زعفران و فلفل سیاه و نمک بپاشی و ...

همه مدلی امتحان کردم  

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
والا تا جایی ک میدونم سفت میشه حالا خانما برا سفت نشدنش چیکار کنیم ی عالمه میگو دارم موقع سرخ کردن س ...

قلیه میگو

میگو پلو درست کن

یا اگه میخای سرخ کنی قبل سرخ کردن نمک زردچوبه و فلفل بزن با دست قاطیش کن که به همه جای میگوها برسه

بعد بریز تو روغن داغ دو سه دقیقه سرخ کن

اصلا سفت نمیشه

شما چون زیاد سرخش میکنی سفت میشه

من خودم در حد دو دقیقه

اینقدر لذیذه که نگو

من بوشهری ام در خدمتم

قلیه میگو میگو پلو درست کن یا اگه میخای سرخ کنی قبل سرخ کردن نمک زردچوبه و فلفل بزن با دست قاطیش ک ...

عزیزم دستور قلیه میگو رو میدی .اره همون زیاد سرخ میکنم شما قبلش ابپزشم میکنین یا ن اصلا

عزیزم دستور قلیه میگو رو میدی .اره همون زیاد سرخ میکنم شما قبلش ابپزشم میکنین یا ن اصلا

عزیزم اول یه مقدار تمر هندی با آب جوش بزار تا کاراتو بکنی تمرت نرم بشه

آبش در حد یک لیوان باشه

بعد یه دونه پیاز خرد کن بزار کمی سرخ شه زردچوبه و فلفل قرمز بزن به پیاز در حالی که داره سرخ میشه

بعد چند تا دونه سیر رنده کن یا با سیر له کن لهش کن بریز تو پیازت تا سرخش شه بستگیبه ذائقتون داره شوهر من زیاد میخوره بعضیا هم کم ولی سیر حتما باید باشه

سیر نباید خیلی سرخ شده در حد تفت دادن

قلیه بوشهری گوجه هم بهش میزنن

یه گوجه رنده کن به مواد اضافه کن تا سرخ شه آبش بره

بعد سبزی قبله رو اضافه کن، سبزی قلیه گشنیز تنها هست

سبزی هم که تو موادت تفت دادی بعد آب تمر رو از صافی رد کن و بریز رو سبزی

نگاش می‌کنی ببینم آبش به نظرت کافی هست یا نه

برای اینکه غلیظ بشه میتونی نصف قاشق آرد تو آب حل کنی بریزی روش که اگه آرد ریختی دیگه باید در قابلمه تا آخر پخت بسته نشه و نیمه باز بمونه تا قلیه نبره

آب تمر که ریختی بزار کمی بجوشه سبزی ها بعد میگو رو اضافه کن ده دقیقه بپزه تمامه

همه ی اینا کمتر از یک ساعت زمان می بره باید حواست باشه که آب غذا زیاد نباشه چون زمان پختت کمه

میگو که ریختی هم زیاد نپزش چون خواصشو از دست میده

فقط شعله خیلی ملایم باشه که جا بیفته

راستی سبزی قلیه رو نمیخاد از قبل سرخ کنی مثل قرمه هیمیطوری خام می‌ریزی تو مواد  تفتش میدی

بعضیا سیب زمینی نگینی هم تو قلیه میریزن منم دوست دارم

اگه بخوای سیب زمینی بزنی باید قبل از تمر هندی بریزی و کامل بپزه بعد آب تمر اضافه کنی 

چون آب تمر سیب رو سفت می‌کنه و دیگه نمیپزه😊

باید روغن هم تقریبا زیاد بریزی چرب و چیلش خوشمزه تره

امیدوارم برات مفید باشه

طولانی شد ببخشید

عزیزم اول یه مقدار تمر هندی با آب جوش بزار تا کاراتو بکنی تمرت نرم بشه آبش در حد یک لیوان باشه بعد ...

وای مرسی بامرام لطف کردی ❤

قلیه میگو میگو پلو درست کن یا اگه میخای سرخ کنی قبل سرخ کردن نمک زردچوبه و فلفل بزن با دست قاطیش ک ...

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم برای درست کردن میگو سوخاری اول باید بجوشونیش یا نه؟؟اگه بجوشونیش سفت میشه البته در حد دو سه دقیقه

تو بگو طلاس وقتی از چشم افتاد قاطی اشغالاس 😏😏😏😏😏