2777
2789

گفتن کیسه آبش وارد واژن شده 

کسی میدونه یعنی چی؟

گفتن باید صبر کنه کیسه پاره بشه بچه دنیابیاد و بمیره(آخه پنج ماهشه) 

تا برای مادر کاری بکنن

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا دکتر کیسه پاره نمیکنه ؟؟برا مادر خطر داره 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
من همچین چیزی دیدم که کیسه اب اومده بود تو واژن  کیسه ابو زدن بچه ها دوقلوبودن دنیا اومدن و مر ...

یعنی چی ؟

علایمش چیه ؟

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
یعنی چی ؟ علایمش چیه ؟

من توبارداریم بیمارستان بستری بودم یه خانمی هم چندتا تخت اونطرفتر بستری بود میشنیدم که دکتراو پرستارامیگن کیسه ابش اومده تو واژن و کاری براش نمیشه کرد زیاد درجریان جزئیات نیستم

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
من توبارداریم بیمارستان بستری بودم یه خانمی هم چندتا تخت اونطرفتر بستری بود میشنیدم که دکتراو پرستار ...

ای خدا 

همش ی استرس جدید

خدایا خودت رحم کن ب من

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
نگران نباش براهمه که اتفاق نمیفته 

دعام کن اجی این ۱۰ هفته ام بگذره و ب سلامتی بیاد 

بارداری سختی داشتم 

خطر زایمان زودرس دارم 

با ی غده تو رحمم 

دعا کن ب سلامتی بیاد 

دعام کن اجی این ۱۰ هفته ام بگذره و ب سلامتی بیاد  بارداری سختی داشتم  خطر زایمان زودرس د ...

ان شاءالله به سلامتی و به موقع زایمان کنی ولی از من میشنوی برو امپول ریه را بزن سی هفته وقتشه دیگه که اگه زود به دنیا اومد خیالت راحت باشه

ان شاءالله به سلامتی و به موقع زایمان کنی ولی از من میشنوی برو امپول ریه را بزن سی هفته وقتشه دیگه ک ...

یعنی خودم بزنم یا ب دکترم بگم ؟

یعنی خودم بزنم یا ب دکترم بگم ؟

دکتر من بیخیال بود میگفت نمیخواد خودم زدم بعد که بچم ۳۳ هفته به دنیا اومد خداروشکر اصلا تو دستگاه نرفت مستقیم اومد خونه😍

دکتر من بیخیال بود میگفت نمیخواد خودم زدم بعد که بچم ۳۳ هفته به دنیا اومد خداروشکر اصلا تو دستگاه نر ...

عزیزم...خدا رو شکر 

بعد اگه ی موقع سر وقت دنیا بیاد اون آمپول ک زدم مشکلی نداره؟؟